Trudnoća " van " plodnih dana?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame! Zanima me ima li koja od vas da je stvarno ostala trudna van tog nekog okvira i prosjeka plodnih dana, tipa tijekom mjesečnice ili neposredno nakon? Cula sam puno ovakvih priča sa strane, ali nikada nisam cula osobno od neke ženice da joj se bebac tada potkrao 😍.
    Naime zanima me i za mene. Inače imam redovne cikluse u trajanju od 30 dana, no prosli mjesec se nesto poremetilo i ciklus se produzio na 42 dana s tim se pomaknula ovulacija. Mjesecnicu sam imala 8.9, pa iduću tek 17.11.
    Odnose sam imala dan nakon završetka mjesecnice koja traje 6 dana …e sad me zanima jel postoji mogućnost da se maleno potkralo i u tim danima s obzirom da se prosli mjesec oduzio, pa mi stoji u glavi da je moguće da se onda ovaj skratio 😂😂 .
    Nekako se osjecam cudno i kao da “ je to to” , iako po svim skolskim primjercima trudnoća mogućnost ne postoji..ali eto, htjela sam ćuti vaša mišljenja i možda neka iskustva ? Hvala vam žene 💜

  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    17.10*

  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Eto na!! A ne znam, isto cu sacekat kasnjenje za testiranje, iako me taj neki unutarnji osjecaj konstantno neumorno uvjerava 😂😂😂😂

  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Evo žene danas 14.ti dan od odnosa i primjetila sam lagani smeckasti iscjedak, citala na internetu jer znam da implatancijsko mora bit svijetlo, no kazu ako je stajalo malo duze da bude smeđe.. sacekat cu jos..mozda ovo sve ssmo psiha radi.

  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    I danas nesto sitno kad se obrisem, kao svijetlo do tamno smeđe uz male sitne jedva primjetne grčeve.. da sacekam jos malo za test?

  • tina234

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Ne znam, kazem ti da je bilo van apsolutno svakih skolskih primjera.. procitaj post koji sam prvi stavila 🙃🙃.. Tako da se nisam niti nadala ni sumnjala da se ista moze dogodit al evo prate me ti neki simptomcici i znakovi 🤣

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.