Upala bubrega

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nela123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Drage mame i trudnice molim vas da mi pomognete svojim savjetima i iskustvima koje ste imale slicne probleme. Trudna sam 36+5 i danas sam bila na pregledu u urinu mi je pronadjeno hrpu bakterija i infekcija i doktor koji mi vodi trudnoću je rekao da u petak dodem u trudnicku ambulantu dace me pregledati i da cu najvjerovatnije ostati u bolnici zbog tih infekcija,plus beba zaostaje u razvoju. Posto mi je ovo prva trudnoća a i prvi put bi u zivotu i ostala u bolnici zanima me kakva su vasa iskustva sa zadržavanjem u bolnici zbog gore navedenog kakve sve preglede bi trebala ocekivati,kolko su vas zadrzali itd hvala unaprijed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.