Uterus bicornis, bicolis

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MimiDMimi

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    DDobro veče, žene, mame… 

    Ja se zaista nadam od srca da ste sve zdrave, da trudnoce prodju regularno i da ne bude nekih komplikacija koje ostave velike tragove u Vama. Znam da smo sve različite, da težimo ka potomstvu i da nam je to primarni cilj u životu. Znam da se takodje i rodimi sa nekim ginekoloskim anomalijama. Kao recimo ja, ja imam dvorogu matericu i iako sam bila na operaciji, dr. nije nista operisao jer je zid izmedju te dve materice debeo pa nije htio da rizikujemo. Operaciju sam prosla psihicki onako, dok je fizicki bilo bolno. Doktori katkad znaju na pogresan nacin da saopste neku informaciju pa nam onda ostane mnogo upitnika iznad glave, nemira i strahova. Eto mene nije operisao, hvala mu na tome, jer ko zna koje bi sada infekcije imala i koliko bi trebalo vremena da se to sve oporavi. Kud nisam rodjena sa jednon matericom da ne moram prolaziti svakakve nemire.
    Doktor je bio iskren, ako ostanes trudna, trudicemo se da zadrzimo bebu, a  ako se desi spontani idemo ispocetka. Ja sam bika skepticna sto se tice trudnoce, dok moj muz nije, stalno mi je govorio da nr razmisljam unaprijed. Operacija je bila u januaru, svoj prvi plusic sam ugledala 26. 09. 2020 godine. Nakon bezbroj negativih rezultata na trudnocu, ja sam ovaj put osjecala da sam trudna. Bila san srecna jer smo uspjeli i mi, iako moze doci do spontanog i svega makar je bio tada lijep osjecaj. Odmah sam otisla na pregled, vidio se gestacijski mijesak, bila sam u 5 nedelji trudnoce. Dobila sam Duphaston 1x1 i Femibion. Uradila san betu jer je dole islo kao zadnji dan menstruacije, bila Je visoka, dr mi je na drugom pregledu pojacala dozu duphastona i par dana nije islo nista. Rekla je da to sto curka moze biti iz ove druge materice da ne mislim odmah na negativno. Do 12 nedelje je rizicno, a moja paranoja i strah nemaju mira. Malo se pojavi bol u ledjima i donjem dijelu stomaka.Vele da je sve to normalno u ranoj trudnoci. Zanima me zene da li imatr anomaliju kao ja, da li ste uspjele ostati trudne, da li ste imale komplikacije tokom trudnoce i koje, da li ste iznjele trudnocu do kraja ili ste rodile prije termina, kako ste sve to podnjele? Pisite mi i ja cu Vama sve sto znam, jer niste same, ja se nadam da ce bebac ostati, da cemo izdrzati, rasti, igrati i radovati se. 
    Srdačan pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.