Zabrana rada u trudnoci.. DE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dinna

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima.
    Trudna sam vec 4 mjeseca, ginek me savjetovala da se dogovorim sa seficom da radim nesto lakse jer sam imala uzasne bolove na samom pocetku, uzasne mucnine itd.. Sefica mi je dala zabranu rada odmah kada je za to saznala. Jer na poslu gdje radim sama je rekla da nema nista sto mi moze dati lakse da radim.
    Ugovor sam imala do 1 mjeseca 2021 god, do tada cu jos primiti normalne plate, medjutim zanima me da li ce poslije toga AOK mozda do poroda uplacivati jos nesto novca. 
    I da li je moguce da vam ne produze ugovor ako imate zabranu rada, jer ipak ste trudnica iz opravdanog razloga ne mozete radit.
    Hvalaa 😊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.