Zdrava trudnoća uz sokovnik ili slow juicer

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24

    Broj poruka: 74

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima,
    kreirala sam novu temu iz razloga što je u tražilici nisam našla ništa slično,ako je potrebno neka me administrator prebaci u drugu temu gdje se već spominje “sokovnici i slow juicery”

    Naime u nedoumici sam pa iskusni pomagajte….

    1. Želja mi je kupiti sokovnik,kako zbog zdravlja, prirodnog okusa i uštede za mene i mm, tako i za moju bebicu koja stiže za 2 mj. koja će mamine sokiće sigurno s guštom konzumirati. 

    Cjenovni rang za sokovnik je od 500 do 700kn. Vjerujem da se za te novce i za početnike nađe dobar sokovnik.

    Dosta sam guglala i znam da su najbolji i najrazvikani ovi proizvodi vervita, hurom i ostali ne brojeni slow juiceri tzv. hladno prešani, ali napominjem nije u mojem cjenovnom rangu.

    Naime zapeo mi je za oko gorenje sokovnik koji ima 2 godine garancije s popustom ( popust 30 %), brzina 800w, xxl otvor za doziranje, mogučnost pranja djelova u perilici, posuda za pulpu 2l, posuda za sok 1l.

    Ima ih par proizvoda GORENJE razlika u cjeni svega 30kn, pa mi nije jasno???? … naravno i koji preporučate između ovih tri dolje navedenih…????
    GORENJE JC800Y [elipso.hr] 499kn
    GORENJE JC801G [elipso.hr] 454kn
    GORENJE JC800G    475kn [elipso.hr]

    Za navedeni ili slični gorenje artikal molim iskustava, također me zanima dali je kompliciran za pranje i da li ima 2 brzine ili samo jednu, te da li melje i lisnato povrče kakva su iskustav i dali ste se usudili cjediti i oraščate plodove, poput kikirikija i sl.?  

    2. Kako sam proguglala, dobila sam dojam da su sj = SLOW JUICER puno bolji od sokovnika. Koliko sam uspjela skužiti imaju tiši rad, ušteda u energiji i najbitnije cjeđenje je puno kvalitetnije jer sporije cijedi i samim time izađe više soka nego sa sokovnikom, nema pjene u soku i kažu puno su zdraviji.

    E sada, pošto su slow juiceri poprilično skupi, našla sam mu zamjenu tzv. kopiju. Nije razvikana marka ali je slow juicer i to od vivaxa. garancija 1god, 150w, cijena 750kn
    VIVAX HOME Sokovnik SJ-150 Slow Juicer - Vivax [google.hr].
    Iskusta ukoliko imate za navedeni proizvod???

     I završno pitanje je da li da kupim neki od gore navedenih gorenje sokovnika ili slow juicer Vivax???????????????

    Hvala vam puno.

  • Avatar Marlameri

    Marlameri

    Broj poruka: 386

    Prijavi adminu

    Tamy 24 lijepi pozdrav! Ja sam prije godinu dana kupila multipraktik gorenje koji ima blender i sokovnik i sjeckalicu i puno mogućnosti. Meni je bilo bitno da mogu raditi i sokove i blendati. Jer po onoj literaturi koju sam ja čitala ( Victoria Boutenko i još nekoliko različitih autora) u sokovima ne ostaje sve ono što nam je nužno za organizam. Praktički dobiješ samo zašećerenu vodu sa okusom i bojom. Bolje je blendati voće i povrće jer na taj način tijelo dobiva i nužno potrebna vlakna. Ne bih ti htjela pametovati, ali prouči malo koristi samo sokova za organizam, pa će ti možda biti lakše i odlučiti se da kupiš samo sokovnik ili neku kombinaciju. A s ovim sokovnikom koji je u multipraktiku nisam baš prezadovoljna jer previše soka ostaje neiscijeđeno tako da je onda bolje uzeti samo sokovnik jer oni vjerojatno bolje cijede sok. Iako znam da ih ima dosta koji su komplicirani za čišćenje, dok je ovaj moj super jednostavan i nema puno dijelova.

    [lilypie.com]

  • tamy24

    Broj poruka: 74

    Prijavi adminu

    hvala na savjetu.

    Još uvijek surfam i informiram se.

    Al svakako sam za kupnju samo sokovnika ne kombinacije, jer doma već imam blender neki mali (ali još uvijek radi).

    Čak sam i vidjela da postoje neki povoljni sokovnici tristar 200kn u konzumu - meni početniku za prvu ruku dobro i dode čisto da vidimo i isprobamo .

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.