Vožnja automobila u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MrSandrica

    MrSandrica

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Voljela bi da čuti iskustva o vožnji u trudnoći…do kojeg mjeseca voziti,vezivanje pojasa u trudnoći i ostala iskustva :)

  • Avatar laly

    laly

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    ja sam vozila do zadnjeg dana, i vezala obavezno.

  • Avatar SandraSafranko

    SandraSafranko

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Vezala sam se stalno. I to je obavezno. Inace imas trudnicki pojas za kupiti, mada po mom je to bacanje novca. Samo pazi kako namjestis pojas. Da ti bude ispod trbuha i gornji pojas iznad. A vozila sam se do zadnjeg dana, samo me suprug vozio u rodiliste.

  • Avatar marimana

    marimana

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Evo me u 6.mj. trbuha ima dosta ali nedam se,pojas malo pažljivije namjestiš kako je gore mama napisala i putuj!! Nije za pohvalu ali npr.jučer sam vozila 450km,uz 3 stajanja,(rastezanja,okrjepe,sendvić,kava..) i nikakvih problema nije bilo. Vozim na posao svaki dan u 1 smjeru pola sata,obavljam trgovine,račune.. Ugl.da ne vozim,e tek bi onda bila u banani . Eto,to je moje iskustvo.

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    I ja se mogu pohvalit da sam u obadve trudnoce vozila sama i nisam se nikad vezala jednostavno ne volim se vezati znam da mogu platit i kaznu i sve ali jednostavno kad sam vezana imam osjecaj da cu se ugusiti da ne mogu disati ali sve je to u mojoj glavi,vozila sam dokle god nisam zavrsila u bolnici i evo me sad u trecoj trudnoci i nadam se da cu isto tako vozit do kraja ne vidim razlog zasto mi trudnice nebimo vozili kad mozemo sve radit mozemo i vozit.

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Mene većinom muž vozi jer ga strah da mi ne pozije, ali kraće ture odvozim, tipa do dućana i sl. Nikakvih problema nema. Još da smijem bicikl vozit…al mogu ga zaboravit na neko vrijeme :(

  • Avatar Zeki99

    Zeki99

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja sam se odvezla u bolnicu s trudovima :)
    Ali nisam tipicno zensko :) mene nis nije bolilo, a ni trudnocu nisam osjetila :)
    Ja preporucam da se voze curke dok osjete da mogu i da im se da :)

  • Avatar Njena mama

    Njena mama

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Kad mi je ginekologinja rekla , još dva-tri tjedan,a možda i prije smanjila sam vožnju ,nisam prestala nego sam samo rjeđe vozila….i da nisam se vezala ,nije mi smetalo nego nije mi se dalo :D

    Svaki tvoj osmijeh u mom oku stvori suzu radosnicu! Hvala Ti,Boze na mom anđelu!

  • anapa

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    ja sam isto vozila do zadnjeg dana u obje trudnoće, al na kraće relacije u drugoj polovici trudnoće, kad bi išli dalje muž bi ipak vozio, nije mi bilo udobno sjedit u tom položaju…jest da je pred kraj bilo teško - ogroman trbuh, a ja mala tak da dam jedva stala izmeđuu volana i sjedala, a da mogu nogama do papučica… pojas uvijek vežem, jedino sam ga znala prebacit gore, više na trbuh, malom je glava bila nisko u zdjelici pa kad bi još tamo i pojas došao smetalo je jako…

  • Avatar lalita611

    lalita611

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Vozila sam do zadnjeg dana. Kupila sam BeSafe pojas za trudnica (vrijedi svake kune), tako da mi pojas nije stezao trbuh. Pod kraj me više mučio izlazak iz automobila; imala sam pripreme di se uhvatiti… :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.