Roditelji 26. listopada 2023.

Evo na što je sve spremna mama da umiri dijete i dobije dobru fotku – oduševljeni smo!

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame mogu sve. Mame su supermame, uvijek i zauvijek. Mame su nekad jedine koje znaju i mogu umiriti dijete koje plače ili je nemirno. A ova mama je svojim potezom dokazala do koje razine to može ići.

Fotkanje s djecom. Fotkanje djece. Profesionalno fotkanje djece. U točno određeno vrijeme i na točno određeno vrijeme. S bebom. Je li ti već proradio gastritis i krenuo curiti znoj? Da, to su trenutci kad već unaprijed znaš da to može biti napornih i iscrpljujućih sat vremena. A o pritisku da sve mora biti savršeno da ni ne govorimo.

Možda te zanima... Novopečena mama željela je dirljive fotografije s poroda. Njezin suprug 'napravio je najbolje što je mogao' Trudnoća

E, pa jedna je mama gotovo bilo osuđena na takav rasplet događaja na rođendanskom fotografiranju svoje djevojčice. Ona jednostavno nije htjela biti na miru da bi odradili fotkanje i stvorili lijepe uspomene. Sigurno nije bila posebno opuštena atmosfera u studiju.

A onda se mama dosjetila nevjerojatno genijalne stvari i spasila dan!

Naime, mama se prerušila u – fotelju. Fotografkinja je mamu koja je klečala na podu prekrila čupavom, bijelom dekicom, a u njeno je krilo sjela njena kći i odradila fotkanje. Nakon tog su poželjeli fotke na kojima malena stoji, pa se mama omotala dekicom.

@brandijanayc Sometimes you gotta improvise lol #fyp #kidsphotographer #montgomeryalabama #foryou ♬ BP - Sped Up - Summer Walker

Ideja je potpuno genijalna i pokazuje ne što su sve mame spremne za smirivanje djeteta i spašavanje situacije.

I komentari na video bili su vrlo pozitivni, a komentatori su bili oduševljeni.

„Hahaha pa ovo je sjajno! Zašto je ovo iskočilo tek nakon što smo odradili fotografiranje s našom kćeri!“

„Ovo me potpuno raznježilo!! Jer mame sve uvijek srede, na bilo koji način!“

Moramo priznati da je i nas ovako jednostavna i simpatična, ali i neočekivana i luckasta ideja oduševila! Pišemo za ubuduće!

Možda te zanima... Najteži posao na svijetu: Savršena fotografija pokazuje kako mame stignu sve Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.