Roditelji 16. lipnja 2023.

Mama troje djece priznala da ona i suprug ne spavaju u istom krevetu, komentari će te iznenaditi

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U razgovoru za medije popularna blogerica i majka troje djece priznala je da više ne spava sa suprugom, a razlog tome su različite navike spavanja te djeca

Blogerica i majka troje djece Ann Michelle Perras (31) priznala je da ne dijeli krevet sa suprugom. Iako možda zvuči neočekivano, tvrdi da je to povećalo kvalitetu njihovog intimnog života. "Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali nije me briga. Moj suprug i ja ne spavamo u istom krevetu preko tjedna i to je naše intimne odnose učinilo boljima", napisala je.

 Objasnila je da imaju različite rasporede i navike spavanja, što im je postalo veliki problem. Uz to, roditelji su troje djece te je majka odlučila spavati u sobi s djecom kako bi se otac mogao odmoriti. "Spavanje u različitim krevetima ne uništava brakove i to je češće nego što mislite. Intimnost ne počinje u spavaćoj sobi", dodala je.

@terriannmichelle Intimacy doesn’t start in the bedroom 😉 #fyp #marriagegoals #wifetok #marriage ♬ Take You There - Sean Kingston

Iako je očekivala negativne reakcije, nije ih dobila. Video je pregledan više od 217 tisuća puta i mnogi su u komentarima priznali da ne dijele krevet s partnerima. "Ne podnosim spavanje s mužem", "Prošlo je 10 godina otkako odvojeno spavamo i to je bila najbolja odluka koju smo ikada donijeli. Uvjereni smo da smo zbog toga još uvijek u braku", "I mi spavamo odvojeno. Bilo mi je neugodno to priznati, mislila sam da će me drugi osuđivati. Novi posao, nova beba… Morali smo nešto učiniti - spavati", nanizali su se komentari drugih. 

Čini se da odvojeno spavanje više nije rijetkost. Podsjetimo, poznata manekenka Amra Džeko jednom je prilikom izjavila kako ona i njezin suprug, nogometaš Edin Džeko ne spavaju zajedno od kad im se rodilo treće dijete. "Kako se Una rodila, i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti."

Možda te zanima... Svađe nakon dolaska bebe: 'Tiha misa' traje i po pet dana Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.