Roditelji 26. siječnja 2024.

Mame i kćeri na Tjednu mode u Parizu očarale su mnoge svojim izdanjima

Foto: ABACA/ABACA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Modni tjedan u Parizu je važan događaj u svijetu mode, ali i svijetu slavnih. To je događaj na kojem moraš biti viđen. A neke su mame sa sobom povele i kćeri – ili obrnuto.

Postoje neka događanja u svijetu slavnih na kojima jednostavno moraš biti viđen. Jedno od njih je definitivno i tjedan mode u Parizu, odnosno Paris Fashion Week, održan ovog tjedna. Prilika je to za prošetati pred fotoreporterima, biti viđen ako je ikako moguće u prvom redu gledališta i uživati u novitetima vrhunske mode (ili se barem praviti da uživaš).

Možda te zanima... Djeca su djeca: Kći Bradleyja Coopera se dosađivala na crvenom tepihu, pa izvadila bojanku Školarci

I ove godine mnoge su slavne mame sa sobom povele i svoje kćeri, a to je prilika za savršeno usklađivanje modnih izričaja različitih generacija. Budno oko fotoreportera ulovilo je neke simpatične kombinacije mama i kćeri – bez obzira na njihove godine. Neke su se odlučile na gotovo kopiranje modnog izdanja u manjoj varijanti, dok su druge tek pripazile na boju i stil.

No, kako bilo, jako nam je simpatično vidjeti mame i kćeri na ovakvim događanjima i u ovakvim izdanjima. Evo nekih!

Kylie Jenner i Stormi Webster

 | Author:

Kylie Jenner i njezina 5-godišnja kći Stormi pojavile su se u potpuno usklađenim mini-me izdanjima. Obje su bile odjevene u crno i obje su nosile šal od perja. No, dok se mama odlučila za haljinu bez naramenica i otkrivenih leđa, Stormi je nosila haljinu dugih rukava. Obje su izgled upotpunile sunčanim naočalama.

Lynda Carter i Jessica Carter Altman

 | Author:

Lynda Carter, američka glumica i pjevačica, i njezina kći Jessica Carter Altman potpuno su usklađene za ovaj događaj. Glumica, možda najpoznatija po svojoj ulozi Wonder Woman, odjenula je vrlo zanimljivu kombinaciju – predivan šareni ogrtač, koji je spojila s jednostavnom crnom dolčevitom. Dolčevitu, samo poprilično drukčiju, imala je i pjevačica i autorica tekstova, kći Jessica. Mama i kći uskladile su čak i boju ruža za usne.

Reese Witherspoon & Ava Phillipe

 | Author:

Nema šanse da „promašimo“ da su njih dvije mama i kći. Iako bojama očito nisu željele usklađivati svoja izdanja, stil je sasvim usklađen. Nešto ležernija izdanja koja otkrivaju noge, a ipak pokrivaju gornji dio tijela. Dok je Reese u potpuno tamnom izdanju, kći Ava se odlučila za potpuni kontrast. No, sve su uskladile sunčanim naočalama i istim torbicama različite boje.

Kate moss i Lila Moss

 | Author:

Ako za Reese i Avu nema šanse da promašimo, onda ovdje možemo reći da je itekako lako pogriješiti – tko je od ove dvije žene Kate Moss, a tko Lila Moss. Dobro, šalimo se, ali činjenica je da su mama Kate i kći Lila vrlo, vrlo slične i bez obzira na odjeću. Oko usklađivanja se, čini se, nisu previše zamarale, ali čini nam se da bi se mogle bez problema i zamijeniti za odjeću, a da nikom ne bude baš ništa neobično.

Glen Close i Annie Starke

 | Author:

Majka i kći glumice na prvi pogled nisu klasično usklađene, ali činjenica je da ništa nije – neusklađeno. Uvijek elegantna i simpatična Glen ponosno drži svoju kći za ruku, bez obzira na to što je ona već odavno itekako odrasla žena i to nam je uvijek simpatično. Ipak, čini nam se da ovaj jednostavni stil kakvim Glen često osvaja, kći baš i nije u potpunosti osvojila. No, ljepota je u različitosti!

Možda te zanima... Novčiću, novčiću, reci nam - tko je najbogatije dijete na svijetu? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.