Roditelji 19. listopada 2023.

Mariah Carey s blizancima predstavila božićnu kolekciju odjeće koju je pomogla dizajnirati

Foto: The Children's Place
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Božićne kolekcije su nešto čemu teško, teško odolijevamo svake godine. Bez obzira na to radi li se o uređenju doma, ukrasima za bor ili odjeći. Ma zapravo što god nam „miriši“ na Božić, jako lako može završiti u našoj košarici.

Kad počinje Božić? Kad na radiju prvi put čuješ „All I Want For Christmas“, naravno. Sve do tad je puko iščekivanje i odbrojavanje. Mariah označava početak Božića, tu nema rasprave. No, možda bi mogao početi već danas, što kažeš na to? Nikad prerano, barem nekima, makar se drugima dizala kosa na glavi od tog istog Božića.

Sarah Jessica Parker Možda te zanima... Slavne žene koje su se borile s neplodnošću Trudnoća

Dovoljno je da kažemo ovo: božićna linija odjeće koju je pomogla dizajnirati Mariah Carey, a predstavila ju je također sama Mariah sa svojim blizancima. Pa može li biti više božićno od tog? Ova linija božićne odjeće pojavila se u lancu trgovina Children's place, popularnoj američkoj trgovini dječje odjeće i modnih dodataka.

 | Author: The Children's Place Foto: The Children's Place

Moroccan i Monroe, blizanci slavne pjevačice, pojavili su se prvi put u ovakvoj kombinaciji sa svojom mamom. Na fotografijama se može vidjeti cijela kolekcija koja uključuje sve od božićnih majica, udobnih pidžama, pa do svečane odjeće, i to za cijelu obitelj.

Iako je Children's Place isključivo brend koji nudi dječju odjeću i opremu, Mariah je posebno za ovu priliku dizajnirala i odjeću za odrasle. Tako je prigodno po njoj nazvana „Mariah Carey haljina“ – haljina od crvenog baršuna, bez naramenica, širokog A kroja i s velikom mašnom. Blizanci su imali odjeću koja se savršeno uklapa uz ovu haljinu, ali prilagođenu djeci.

 | Author: The Children's Place Foto: The Children's Place

Ovo je bio prvi put da je Mariah dizajnirala haljinu, a time se pohvalila i na svom profilu na Instagramu. Haljina je, naravno, limitirano izdanje, a ako Mariah kaže da je „savršena za blagdane“, onda mi to vjerujemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

U sklopu kampanje, Mariah kaže: „Božoćni blagdani su jako važni u našoj kući i nema ništa slađe od pečenja keksa i maženja uz kamin u jednakim pidžamama iz The Children's Placea. Kao netko tko apsolutno obožava blagdane, a posebno Božić, pratila sam što je The Children's Place radio posljednjih godina i imaju moju potvrdu, kao mjesto gdje možete kupiti sve svoje jednake pidžame i ostalu odjeću.“

Kad Mariah kaže „Božić“, mi kažemo „Može!“ Samo da se još nekako dočepamo ove kolekcije… Zasad se može nabaviti samo u Americi, ali ako potegnete veze…

Mariah Carey Možda te zanima... Mariah Carey ne želi da je djeca vide golu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.