Roditelji 23. kolovoza 2023.

MiniPolis: Za proslavu rođendana u prvom dječjem gradu traži se termin više

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularni tematski rođendani u prvom dječjem gradu dobili su  „pojačanje“ s još uzbudljivijim, novim paketima koji će oduševiti sve klince i klinceze – Majushka Party, MiniGolf, Garden Party, AfterSchool DiscoMania i Karting & Disco paket postali su dio široke MiniPolis ponude.

Najvažniji dan u godini svakog mališana je poseban događaj za koji se roditelji uvijek trude nadmašiti onaj prethodni i pripremiti iznenađenje koje će duuugo pamtiti. Vodeći se time, MiniPolis je pripremio još pet novih sjajnih paketa za najbolje dječje proslave ikad.

Malene princeze će ispuniti svoja maštanja na chic Majushka Party-u. Pinky style, mini škola šminkanja u Kući showbiz-a, Majushka & MiniPolis pokloni, fotkanje i još mnogo toga za nezaboravnu proslavu.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Mini golf - jedna od najpopularnijih aktivnosti u Ljetnom kampu pretvorena je u novi rođendanski paket. Zagarantirana zabava za cijelu ekipu na vanjskoj terasi i najzelenijoj površini u Z centru – jer su mališani to tražili. Uz mnoštvo poklona i pogodnosti za slavljenika, tortu i hranu, korištenje svih MiniPolis atrakcija (40+ kućica), fotkanje cijele ekipe – ovo će biti provod za pamćenje.

 | Author: Promo Foto: Promo

Malene rukice obožavaju sadnju cvijeća  i eto u ponudi Garden Party proslave koja u sebi ima sadržanu vrtlarsku radionicu, cvjetne poklone i još mnogo pogodnosti koje će posebno razveseliti slavljenika i uzvanike. Ljubitelji disco i adrenalinske zabave su konačno došli na svoje! – Predstavljamo vam dva nova paketa koji će oduševiti i malo stariju dobnu skupinu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Disco party za ekipu iz razreda ili proslava rođendana - u dječjem gradu možete birati između dvije opcije unutar AfterSchool DiscoMania paketa. Organizacija i prijevoz od škole je na MiniPolisu, a na mališanima je samo da okupe svoju ekipu i ludo se zabave.  Ma može li bolje?!

 | Author: Promo Foto: Promo

Party i adrenalin nekako idu jedno uz drugo, a Disco & Karting paket će posebno oduševiti sve dječake željne takvog nezaboravnog iskustva. Uz Disco rođendaonicu i karaoke party, na raspolaganju im je Go-kart paviljon na vanjskoj terasi dječjeg grada i još mnogo MiniPolis poklona za slavljenika i uzvanike.

Rođendan možete rezervirati ispunjavanjem forme na našoj web stranici, telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na recepciji MiniPolisa. Sve o MiniPolis atrakcijama pogledajte na web stranici minipolis.hr ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.