Roditelji 10. svibnja 2023.

Osvojite Gaia Naturelle tekući kolagen za lijepu kožu, kosu i nokte!

Foto: Gaia Naturelle
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame. U suradnji s brandom Gaia Naturelle poklanjamo vam Collagen shot Tropical, a riječ je o dodatku prehrani s kolagenom, osvježavajućeg tropskog okusa, za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. Posjetite missMama profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj!

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje. Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Danas vam u suradnji s brandom Gaia Naturelle poklanjamo Collagen shot Tropical - proizvod o kojem već dugo slušamo same pohvale, a sada ga imate priliku isprobati i vi, drage mame. Collagen shot Tropical je novost u Gaia Naturelle asortimanu dodataka prehrani. Uz Collagen shot i Collagen shot 10000 odsada je dostupan novi, ljetni i osvježavajući okus vašeg omiljenog dodatka prehrani. Novi tropski okus vraća vas na plažu, ispod palme i opuštajući šum mora, baš ono što svaka mama treba za dobar početak dana, nekoliko opuštenih trenutaka za sebe.

 | Author: Gaia Naturelle Foto: Gaia Naturelle

Zašto tisuće ljudi obožava Collagen shot Tropical?

Collagen shot Tropical je koncentrirani dodatak prehrani s kolagenom za lijepu kožu, kosu i nokte. Sadrži  5000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena i 1500 mg MSM-a, s vitaminima C, B6, biotinom i cinkom. Priozvod ne sadrži šećer, masti i gluten te ima osvježavajući okus tropskog voća.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, kosti, hrskavice i krvnih žila. Biotin doprinosi održavanju zdrave kože i kose. Cink doprinosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju. U kliničkom istraživanju je dokazan sinergijski učinak kolagena i MSM-a koji u kombinaciji imaju na kožu veći benefit od dodataka prehrani koji sadrže samo kolagen bez MSM-a.

Kolagen se promovira kao ''beauty proizvod'', a zapravo je puno više od toga. Kolagen je najzastupljeniji protein kod sisavaca. Odgovoran je za više bioloških funkcija kao što je pružanje potpore vezivnom tkivu, mišićima i koži. 25% svih proteina u tijelu čini kolagen. Bitan je za kožu, zglobove, hrskavicu, tetive, kosti, zube i nokte. Collagen shot Tropical je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Upravo zato se preporučuje da se kolagen počne piti oko 25 godine, kako bi se nadomjestio prirodi gubitak kolagena u tijelu.

Isprobajte i vi novi okus tropskog Collagen shota i prepustite se svim njegovim benefitima za kožu, kosu, nokte i zglobove. Sve što trebate napraviti kako bi Collagen shot Tropical stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku nagrade koju darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @gaianaturelle_adria, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Objavu možete i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Igramo se do četvrtka, 11. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!