Roditelji 07. listopada 2022.

Prijavite se za testiranje Mixa kreme za intenzivnu hidrataciju osjetljive i isušene kože lica

Foto: Mixa

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Žene, a posebno majke, sebe često stavljaju na zadnje mjesto, pa kupovina kozmetike najčešće nije na njihovoj listi prioriteta. Odlučili smo to promijeniti. U suradnji s brendom Mixa odlučili smo vas, drage naše, staviti na prvo mjesto i razveseliti kremom koja će postati vaš omiljeni dio beauty rutine! Odabrat ćemo čitateljice s najkreativnijim odgovorom kojima će na kućnu adresu stići Mixa Hyalurogel Rich krema za lice, koju će imati priliku testirati i ocijeniti. Zvuči primamljivo?

Već gotovo 100 godina brend Mixa je stručnjak za osjetljivu kožu. Želite li doista učinkovitu njegu, bez bojazni od alergijskih reakcija ili nadraženosti, kozmetika brenda Mixa je pravi izbor za vas. U ponudi brenda Mixa možete pronaći proizvode za čišćenje lica, njegu lica, tijela, pa čak i njegu dječje kože, a ovog puta odlučili smo pokloniti vam čuvenu Mixa Hyalurogel Rich kremu za intenzivnu hidrataciju osjetljive i isušene kože lica.

Krema koju je lako voljeti

Nije lako pronaći adekvatnu njegu lica koja istovremeno hidratizira, zaglađuje, hrani i čini kožu elastičnom, no mi smo u tome uspjeli i želimo da je i sami isprobate. Ako imate isušenu i osjetljivu kožu i u potrazi ste za intenzivnom hidratacijom, onda je Mixa Hyalurogel Rich krema za lice idealan izbor za vas. Riječ je o intenzivno hidratantnoj dnevnoj kremi s hijaluronskom kiselinom koja temeljito vlaži osjetljivo lice i čini ga smirenim i bez zatezanja. 

 | Author: Mixa Foto: Mixa

Zahvaljujući hipoalergenskoj formuli obogaćenoj koncentriranim sastojcima poput hijaluronske kiseline koja veže vodu na kožu, glicerina koji ima omekšavajuće i hidratantne učinke i shea maslaca koji omekšava i hrani kožu, Mixa Hyalurogel Rich krema za lice intenzivno hidratizira kožu koja je nakon korištenja vidljivo glađa i zategnutija uz dugotrajan ugodan osjećaj na koži. 

 | Author: Mixa Foto: Mixa

  • dugotrajno hidratizira lice te spriječava isušivanje
  • zahvaljujući kremastoj teksturi hranjive tvari brže prodiru u kožu
  • nježno njeguje lice sklono iritaciji
  • omekšava lice i ne začepljuje pore
  • smanjuje sitne bore i linije nastale zbog dehidracije
  • obnavlja zaštitnu barijeru kože, umiruje kožu i pruža olakšanje od svrbeža

Kremu nanesite na lice i vrat tijekom dana i navečer te ju nježno umasirajte u kožu. Za još bolji učinak, kremu možete nanijeti na vlažnu kožu. Mokra koža je bolji 'provoditelj' od suhe kože, što znači da učinkovitije i brže upija aktivne sastojke iz preparata. 

Kako se prijaviti za testiranje kreme?

Vaš zadatak je prijaviti se za testiranje kreme na način da kliknete OVDJE i ispunite obrazac za prijavu, nakon čega osobama s najkreativnijim odgovorom na kućnu adresu šaljemo Mixa Hyalurogel Rich kremu za lice koju će imati priliku testirati 14 dana, a potom i ocijeniti.

Nakon razdoblja testiranja, svima koji osvoje kremu redakcija missMame će na e-mail ili broj mobitela poslati kratki anketni upitnik u kojem će moći podijeliti s nama svoje dojmove i ocijeniti koliko su zadovoljni Mixa Hyalurogel Rich kremom za lice.

Fill out my online form.

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.