Roditelji Sretna mama 06. studenoga 2020.

9 savršeno uhvaćenih realnih trenutaka majčinstva

Foto: Instagram/aliwong
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ali Wong lijepa je, vesela i uspješna majka. Pogledaj devet trenutaka koje je Wong uhvatila objektivom i objavila na društvenim mrežama, a koji savršeno prikazuju #momlife

Ali Wong lijepa je, vesela i uspješna majka. Ako ju pratiš na društvenim mrežama, vidjet ćeš da na Instagramu ima više od 1,8 milijuna sljedbenika te da ona ne objavljuje umjetničke fotografije, već tamo bilježi istinske trenutke. Wong prikazuje kako majčinstvo može u isto vrijeme biti i zabavno, ali i veoma teško.

Pogledaj devet trenutaka koje je Wong uhvatila objektivom i objavila na društvenim mrežama, a koji savršeno prikazuju #momlife.

1. Posao je ponekad mjesto za bijeg

U redu je ako ti je ponekad naporno biti doma vikendom i jedva čekaš doći nazad u rutinu i na svoj posao. 

Jedno je istraživanje pokazalo da majke potroše mnogo sati na brigu o djeci i kućanske poslove te da je to kao da imaju još dva dodatna posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m grateful the weekend is over. #WorkIsEscape #TGIM

A post shared by Ali Wong (@aliwong) on

2. Nekada ipak ne želiš da vikend završi

Ponekad se vikend s djecom čini kao posao, a ponekad se čini kao raj. No, imaj na umu da često može biti i oboje. Majčinstvo je komplicirano. Ponekad ćeš čeznuti za povratkom u ured, a drugih dana ćeš žudjeti za slobodnim danima s obitelji.

Možda te zanima... Neoprana kosa, odjeća i posuđe: 'Ovo je realniji prikaz majčinstva' Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can we please extend this weekend?

A post shared by Ali Wong (@aliwong) on

3. "Potrebno je čitavo selo da se odgoji dijete"

Društvo je ponekad veoma čudno kada je u pitanju majčinstvo. Kroz povijest je poznato da djeca nisu bila odgajana samo od strane njihovih roditelja. Danas je teško dobiti i metaforičko selo za pomoć. No, kada dođe vrijeme vrtića, predškole i škole roditelji djelomično odahnu. Zbog toga, budi zahvalna odgajateljima, nastavnicima i profesorima.

4. Sve što želiš je spavati

Wong je ovu fotografiju simbolično nazvala "All i want for Christmas is sleep." Vjerujemo da će se mnogo mama složiti s njom.

Božićno vrijeme nam se približava, možda ćeš i ti zapjevati tu poznatu pjesmu Mariah Carey.

Možda te zanima... Genijalno: U pet crteža mužu pokazala zašto se mame bude neispavane Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎵All I want for Christmas is sleep🎶 #NumberTwo #BlessedButDone

A post shared by Ali Wong (@aliwong) on

5. Kada napraviš test trudnoće, a on pokaže negativan rezultat

Ponekad je sve što želiš je pozitivan test za trudnoću kako bi mogla otplesati "happy dance", no znamo da ima i mama koje poput Ali Wong "veseli ples" plešu kada on pokaže negativan rezultat jer smatraju da su blagoslovljenje djetetom ili djecom, ali ne planiraju novu trudnoću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you take the pregnancy test and you’re not pregnant

A post shared by Ali Wong (@aliwong) on

6. Let u avionu s djecom nije lak

Za neke ljude let avionom stres je sam po sebi, a on može biti dodatno teži putuješ li s djecom. Pogotovo ako će i tvoje dijete, kao i od Wong, htjeti sjedati samo s tobom.

7. Ono kada imaš drugo dijete

Druženje novorođenčeta sa starijim bratom ili sestrom ponekad može biti apsolutno simpatično, no njihove malene ruke često ne znaju kada trebaju biti nježne. "Ono kada moje prvorođeno dijete upozna svoju sestru i skoro joj razbije glavu za vrijeme dojenja. Trenutak kad sam shvatila da je najveći rizik za sigurnost mojeg novorođenčeta zapravo njezina starija sestra" napisala je Wong.

Možda te zanima... GRUDI Beba

8. Kad zaboraviš dvostruka kolica

Kolica za djecu su nevjerojatan izum, a njihovo zaboravljanje može uništiti shopping, navodi Motherly. Tko je od vas otišao u trgovinu i za vrijeme kupovanja i djecu provozao u njima?

9. Davanje uputstva kako koristiti pumpicu za izdajanje bez korištenja ruku

Korištenje pumpice za ispumpavanje mlijeka nije baš glamurozno, no to nije spriječilo Ali Wong da objavi ovu sliku na Instagramu i nasmije svoje pratitelje. Ispumpavanje mlijeka nije lako i upravo zato i ti treba netko tko će te nasmijati.

multitasking mama Možda te zanima... Viralna fotografija dokazuje da su mame kraljice multitaskinga Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.