Roditelji Sretna mama 28. travnja 2023.

Franka Batelić iskreno o majčinstvu i braku: 'Brak ponekad pati zbog djece, nekad me dovedu do ludila...'

Foto: Instagram@frankaofficial_
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos"

Franka Batelić, pjevačica i članica žirija emisije 'Ples sa zvijezdama', svake nedjelje gledatelje oduševljava pozitivnom energijom i osmijehom.  Kada se ugase kamere, kada se pjevačica vraća u svoju rutinu, dane najčešće provodi u trenirci. Inače, Franka je vrlo zatvorena što se tiče privatnog života, ali sada je za Gloriju otvoreno progovorila o braku s Vedranom Ćorlukom. Isto tako, progovorila je o majčinstvu te da li ju djeca ponekad dovedu do ludila. 

"Viktor je povukao karakter na mene, radoznao je, ne prođu dvije sekunde da ne priča. Greta ima Vedranov karakter, on je bio mirnija beba. Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos", rekla je Franka pa priznala da su se njezini životni prioriteti promijenili otkako ima dvoje djece.

"Iako sam si na zadnjem mjestu i imam vrlo malo vremena za sebe, otkako smo dobili Viktora i Gretu, svi moji problemi postali su minorni, iskreno uživam u majčinstvu, sretnija sam, moje emocije su još snažnije", otkrila je pjevačica.  Priznala je i kako posljednjih šest mjeseci, otkako se rodila Greta, teško nalazi vremena za sebe te joj je ponekad vrhunac dana odlazak u dućan ili na tržnicu. Srećom, kako kaže, cijelu situaciju joj olakšava suprug koji ima takav posao da može provoditi dosta vremena s djecom dok ona radi. 

Iskreno je i priznala kako joj brak ponekad ispašta zbog djece: "Naravno, svaki brak zbog djece nekada pati. Morali smo naučiti živjeti na drugačiji način, da više nismo samo nas dvoje, uhodati se u dinamiku novog života".  

Možda te zanima... Kada ti vidiš kaos, tvoje dijete vidi samo jednu jako dobru mamu! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.