Roditelji Sretna mama 18. ožujka 2022.

Serija fotografija ove majke odaje počast 'zeznutoj' strani majčinstva

Foto: Screenshot: Instagram/anna_angenend
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad su se prijatelji ove fotografkinje pripremali za otpremanje svoje djece u prvi razred osnovne škole, Annu Angenend čekala je još godina dana života doma sa svojom kćerkicom Mijom. To ju je inspiriralo da napravi seriju fotografija, a kako su ispale, pogledaj u nastavku!

"Ova serija fotografija postala je način na koji se smijem i cijenim sve manje savršene i neuredne trenutke. Neće proći dugo i moja kuća više ne bude prekrivena ljepljivim otiscima prstiju, a to će me rastužiti."

Angenend i njezina kći rade novu fotografiju za seriju otprilike jednom mjesečno. Mia voli biti dio serije i često pokušava preuzeti kontrolu nad kamerom, rekla je Anna. "Pretpostavljam da jabuka ne pada daleko od stabla."

Otkako je podijelila fotografije, Angenend kaže da su ju klijenti tražili da snimi slične fotografije njihovih obitelji. "Voljela bih misliti da je ovo vrsta revolucije za obiteljske portrete", zaključila je.

Možda te zanima... Majčinstvo u crtežima: Kako izgleda život s malim djetetom? Roditelji

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.