Roditelji Sretna mama 28. kolovoza 2018.

Svaki roditelj razumjet će urnebesnu fotku pjevačice Pink

Foto: Facebook/hartluck
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pjevačica Pink i njezin suprug objavili su fotografiju iz svakodnevnog života. Svaki roditelj koji ima malo dijete zna da ovako izgledaju 'obiteljski sastanci'

Pjevačica Pink trenutno se nalazi na australskoj turneji, uz nju putuje suprug, sedmogodišnja kći Willow i 19-mjesečni sin Jameson. Bez obzira koliko glamurozno njihov život može izgledati, oni su roditelji male djece i njihova svakodnevica često izgleda urnebesno. Ako imate djecu znate da su rijetki trenuci tijekom dana kad ste sami (ako ih uopće ima). Uvijek se čini da što više vremena trebate za sebe, to ga manje ima.

Mama kuha beba Možda te zanima... Smiješna strana roditeljstva: 10 situacija koje se neprestano ponavljaju! Roditelji

Carey Hart, muž od pjevačice Pink, objavio je na društvenoj mreži Instagram svoj intimni trenutak tijekom "obiteljskog sastanka", a to je poznato svim roditeljima. "Čovječe, mogu li samo s****? Obiteljski sastanci uvijek se moraju događati dok pišam", napisao je Carey uz fotografiju te označio Pink. Čini se da je ona fotografirala prizor na kojem 19-mjesečni sin odmara dok je tata na zahodu, a sedmogodišnja Willow ih promatra s vrata.

Pink i kci Možda te zanima... Originalan dar: Pjevačica Pink iznenadila kćer za rođendan Vrtić

43-godišnji vozač automobilskih utrka Carey Hart prati svoju suprugu na turneji Beautiful Trauma. Često objavljuju lijepe i svakodnevne obiteljske fotografije, a do sada je najviše reakcije izazvala ova fotografija, preko 100 tisuća lajkova i tisuće komentara u kojima ljudi objašnjavaju da i oni imaju istu svakodnevicu.

Možda te zanima... Pink održala snažan govor za kćer koja misli da je ružna Školarci

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.