Roditelji Tatina zona 14. studenoga 2019.

Popularni pjevač odlučio ostati doma s djecom

Foto: Screenshot: The Ellen Show/Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Sada sam 'stay-at-home tata'. Ostajem doma i radim malo toga. Sjajno je', našalio se pjevač Adam Levine

Adam Levine možda je najpoznatiji kao pjevač grupe Maroon 5 ili kao sudac na emisiji The Voice, no svoje javne uloge zamijenio je ulogom "stay at home" tate svojim dvjema djevojčicama - Dusty Rose i Gio Grace.

Pjevač se pojavio kao gost u emisiji Ellen DeGeneres te izjavio kako se osjeća od kada je prije nekoliko mjeseci napustio The Voice.

"Nedostaje mi, ali isto tako mi ne nedostaje koliko sam morao raditi", rekao je Levine. "Neprestano sam radio toliko godina i volim to, blagoslovljen sam dobrom karijerom i svime, no sve što sam sada želio bilo je provesti malo vremena s obitelji. Sada sam 'stay-at-home tata.' Ostajem doma i radim malo toga. Sjajno je", našalio se pjevač.

Možda te zanima... Pet stvari u kojima je tatin utjecaj jači na razvoj djeteta Roditelji

Levin i njegova žena, Behati Prinsloo vjerojatno imaju dodatnu pomoć s djecom doma, prenosi Motherly, no, kako to obično biva, pomoć je uvijek dobrodošla. Pogotovo s dvoje male djece. U gostovanjima također često oboje naglašuju kako žele veliku obitelj i puno djece.

Voditeljica Ellen DeGeneres tijekom emisije još je naglasila i kako je Levine zgodan tata, ali i kako je važno poslati poruku da ne moraju samo majke ostajati doma s djecom. Očevi su veoma bitne figure u djetetovu odrastanju i svakako podržavamo njegov potez!

Poznaješ li ti nekog tatu koji je doma sa svojom djecom?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.