Roditelji Tatina zona 06. lipnja 2018.

Tata Vlaho odgovorio na kritike fotke na kojoj ljubi kćer u usta

Foto: Instagram/v.l.a.h.o
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija modela Vlahe Arbulića, partnera Tatjane Dragović, na kojoj ljubi svoju petogodišnju kćer u usta, izazvala je novu raspravu na društvenim mrežama. Tata Vlaho odlučio je odgovoriti na te kritike

Glazbenik i model Vlaho Arbulić je otac četverogodišnje djevojčice Luce koju je dobio s partnericom Tatjanom Dragović. Ponosni tata često na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije svoje djevojčice, a zadnja objava na kojoj ljubi u usta Luce izazvala je negativne komentare njegovih pratitelja.

Ovakve fotografije mnogih slavnih osoba s djecom već dugo izazivaju velike rasprave u različitim medijima i na društvenim mrežama. Tako su i roditelji poput Jessice Albe, Victorije i Davida Beckhama, Toma BradyjaHilary Duff, Olivije Wild doživjeli osude, ali i veliku podršku. 

svađa mame žene majka Možda te zanima... Zašto se mame međusobno osuđuju? Roditelji

Kao što smo već i pisali na Klokanici, mišljenja stručnjaka su različita. Vječna rasprava vodi se oko pitanja je li takav poljubac između roditelja i djeteta previše seksualan i je li to zdravo za dijete.

Možda te zanima... Različita mišljenja: Zbunjuje li djecu ljubljenje u usta? Vrtić

'Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz'

Međutim, tata Vlaho odlučio je odgovoriti na negativne komentare i objasniti što misli o njima, te je na svom profilu napisao: "Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas se sankcionira jer Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu.

 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o) on

I nikako, ali nikako, nemojte koristiti svoje umove koje vam je Bog dao da biste razumijevanjem i prihvaćanjem različitosti učinili ljepšim ovo mjesto na kojem smo svi mi tako različiti s nekim ciljem stavljeni, nego grcajte u svojoj uskogrudnosti i okružite se sa sto vise istomišljenika i kolektivno se pravite da vam je od nekud nekada dano pravo da osuđujete tuđe živote na temelju kriterija nastalih isključivo vašom nesposobnošću da se izdignete iznad onoga sto vam je usađeno u te usijane glave".

mama i kćer Možda te zanima... Sram zbog golotinje javlja se nakon pete godine Vrtić

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sexy_trubadur

    e bas mu je odgovor ,,a kako bi bilo da uzme zilet i da se obrije ..pa nece bit bockanja  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.