Školarci 24. studenoga 2023.

Djevojčica postala hit zbog svojih izraza lica kad je probala prvi hamburger u fast foodu

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad ti je nešto fino, onda ti je fino i ne možeš to sakriti ma koliko se trudiš. E, pa takve reakcije još su iskrenije i naglašenije kad smo djeca, a ova djevojčica je dokaz za to.

Ono kad zagrizeš prvi put neku božanstvenu hranu i jednostavno se izbezumiš koliko su ti okusni pupoljci oduševljeni tvojim odabirom… E, to je nešto što se s godinama javlja sve rjeđe i rjeđe, jer malo je noviteta koji nas baš tako oduševljavaju da se to može pročitati na našim licima. Ali zato kad vidimo djecu kako se oduševe nekim novim okusima, to nas može oboriti s nogu!

Možda te zanima... Evo zašto bi trebala pustiti bebu da se sama hrani od početka dohrane Beba

Oduševile su nas toliko puta snimke beba koje kušaju limun, na primjer, ali njima se od srca nasmijemo zbog suosjećanja zbog nama poznatog okusa. Nešto je bolje kad klinci prvi put kušaju sladoled, na primjer. I s tim se možemo poistovjetiti. No, možda se najbolje možemo poistovjetiti s djevojčicom koja prvi put kuša – hamburger iz fast fooda.

Iskrene isprike vegetarijancima i veganima, ali s oduševljenjem 8-godišnje djevojčice Freye iz Texasa mnogi će se poistovjetiti, a gotovo sigurno će poželjeti te sekunde kušati upravo to što ona jede – Double-Double burger. Freyina je mama snimila svoju kći dok je prvi put u životu zagrizla taj hamburger u automobilu, a reakcija je bila toliko simpatična da je snimka ubrzo postala viralna.

@freyathegoldengoddess Lifetime foodie 🤭 #foodie #innout #fyp ♬ original sound - FreyaTheGoldenGoddess

Nakon što joj je taj prvi zalogaj tek dospio u usta, Freya u maniri pravog foodieja zabacuje glavu i širi oči u oduševljenju okusom. Još nije niti prožvakala zalogaj, a već od mame naručuje novi: „Idući put želim double-double-double!“ Dok tako priča punih usta hamburgera, u zanosu još i lupi dlanom o rukohvat sjedalice, kao da ne vjeruje da taj hamburger može biti baš TOLIKO dobar!

Inače, Freya inače i jest pravi mali foodie, a ovo nije jedini video na kojem ona iskazuje svoje oduševljenje hranom. I ostali su na istom tragu, na profilu @freyathegoldengoddess. Eh, da nam je malo tog Freyinog zanosa!

Možda te zanima... 'Nema ništa za jesti u kući?!' Mama poludjela zbog svojih tinejdžera i mnogi razumiju Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.