Školarci 13. studenoga 2023.

'Nema ništa za jesti u kući?!' Mama poludjela zbog svojih tinejdžera i mnogi razumiju

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koja nas dob djece može najviše izludjeti? Pa, vjerojatno pubertet, tinejdžerska dob. Oni roditelji kojima pubertet prođe glatko, mogu biti pravi sretnici. Ova mama je jednostavno poludjela, a mnogi će je razumjeti.

Svi mi imamo te trenutke kada nam se čini da nemamo što jesti u kući. To su oni trenutci kad bezumno otvaramo hladnjak po deseti put, kao da očekujemo da se pojavi nešto novo u njemu, što će zadovoljiti naše profinjeno nepce. Ponekad u njemu nema baš ništa, zato što – zapravo želimo grickalice, a ne normalnu hranu, a ponekad nam se ne da pripremati iako imamo dovoljno svega.

Zašto tinejdžeri često ignoriraju roditelje? Znanost ima odgovor! Možda te zanima... Zašto tinejdžeri često ignoriraju roditelje? Znanost ima odgovor! Roditelji

Nikom takve aktivnosti ne idu bolje nego – tinejdžerima. Em im se ne da ništa pripremati, em su neprestano gladni, em tako često imaju, pa recimo specifičan ukus u tim godinama. No, ono što često zaborave je da kad se mi ljutimo na hranu, imamo pravo na to, jer ju mi kupujemo i plaćamo. A kad se oni počnu žaliti… Eh. A kad se tek počnu žaliti dok su police pune! E, tu potpisujemo kolaps.

Jedna mama na TikToku, imena Meredith, a profilnog imena @thats_innapropriate, imala je jedan od takvih trenutaka – koji je snimila, a taj je video postao viralan. Ova je mama jednostavno poludjela na svoju djecu, tinejdžere, koja se neprestano žale da "nemaju što jesti" usprkos više nego dobro opskrbljenoj smočnici i hladnjaku, a njoj je – svega dosta. Toliko joj je svega dosta da bi ovaj video, da je film, imao prije početka upozorenje za neprimjeren jezik i bio vjerojatno namijenjen – starijima od 15 godina. mi ćemo te riječi malo promijeniti u tekstu.

“Tako sam umorna od tinejdžera koji mi govore da u ovoj kući nema ništa za jesti”, počinje ona kao mama, a onda više glumi svoje tinejdžere. “Tako sam gladan, a nemam ništa za jelo. O moj Bože, zašto ne kupuješ nešto za jelo?”

Kad uđe u prostoriju koja je zapravo smočnica, mama pokazuje da su police zapravo vrlo dobro opskrbljene hranom. “Hm, ne znam. Uh, dokaz *** A, *** B, *** C, D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O... Što kažete na to? Što kažete na sve to?” mama si daje oduška, a onda u idućoj rečenici i pojašnjava zašto je toliko izgubila živce: “Tjedno trošim 400 dolara u trgovinama hranom. Vi mi kažete da nemamo što jesti? Imamo puno za jesti! Dobro, zašto ne dođeš ovamo? Zašto ne dođeš ovamo? Imamo pune ladice s**nja, u redu?”

@thats_inappropriate We dont have anything to eat…#fyp #momsoftiktok #wivesoftiktok #teenagersbelike #teens #boymom #teensbelike ♬ original sound - (Meredith) Thats_Inappropriate

Mama Meredith se dalje žali kako njezina djeca traže određenu hranu, a onda je na kraju ostave i ignoriraju toliko dugo da se upljesnivi u hladnjaku. O, kako nam je to poznato! Uvijek trebaju ono što nemamo i nikad ne žele ono što imamo, pa kad se i potrudiš nabaviti… To više nije zanimljivo.

“Može malo voća? Oh, ne želiš to? Fuj, odvratno. Samo me traži to, a onda ću to kupiti, a ti to nećeš ***** jesti. Oh, ili možeš, ne znam, ne znam, na primjer, zašto ne pojedeš ***** bananu? U redu? Zašto to ne učiniš?” kaže ona pokazujući prezrele banane. “Ova pada u komu. Morat ću isključiti aparate,“ šaljiva je mama, ali vidljiv je njen očaj.

Nakon što je njezin video postao viralan, tisuće roditelja pokazalo je svoje suosjećanje s njom, te su se složili da je mama Meredith potpuno u pravu i da znaju o čem govori kad se radi o tinejdžerima i hrani.

"Ako nemaš toplu pizzu ili hamburgere, pomfrit i milkshake iz dostave, onda nemaš što jesti... Očito", napisala je jedan korisnica.

“Prošli tjedan su bili ljuti jer nisam imala od čega napraviti sendviče. U mojoj kući nitko nije pojeo sendvič tri mjeseca. Suosjećam, sestro”, napisala je druga.

Jedan je komentator stao u obranu tinejdžera i napisao: "Nejasno se sjećam da sam bio tinejdžer i jednostavno nisam imao ono što sam želio jesti i nisam to mogao kontrolirati."

Još je jedan komentar išao niz dlaku tinejdžerima: “Kao 40-godišnja odrasla osoba, koja sama kupuje i još uvijek ponekad ne mogu pronaći nešto što želim pojesti.”

Možda te zanima... Mama objavila bijesni video nakon što je tinejdžerski tulum njene kćeri krenuo krivim putem Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.