Školarci 19. ožujka 2024.

Razlika između prvog i drugog djeteta: Pink podijelila urnebesan video koji razumijemo

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mogu li prvo i drugo dijete biti više različiti?! Da, znamo da su različiti, ali nekad nas razlike i te udaljenosti među njima ipak iznenade. Baš kao što je Pink to dočarala…

Svaki roditelj koji ima najmanje dvoje djece sigurno se barem jednom zapitao to pitanje. Zato što se to pitanje nameće samo od sebe, s razlogom. A to pitanje je: „Kako mogu biti TOLIKO različiti?“ I stvarno, kako je moguće da dvoje djece koji imaju iste roditelje i odrastaju u istom domu mogu biti baš toliko različiti? No, ipak, uvijek se iznova to „pravilo“ o različitosti djece ponavlja i dokazuje kao istinito. Da, prvo i drugo dijete su uistinu nekad toliko različiti da su nespojivi.

Možda te zanima... Ah, ti tinejdžeri: Pink otkrila zašto je njezina kći zapravo obrijala glavu Školarci

Upravo je to pokazala i pjevačica Pink u videu koji je objavila i nasmijala mnoge, ali isto tako i izazvala reakciju otprilike „Ajme, da, da!“ Pink je, naime, objavila video s jednog od koncerata svoje turneje, a vjerno pokazuje razlike između njezine djece – 12-godišnje Willow i 7-godišnjeg Jamesona.

Willow povremeno nastupa s mamom, pa je tako bilo i na koncertu u Sydneyju, u sklopu ljetne karnevalske turneje svoje mame Pink. Kamera koja snima iz prostora iza pozornice snima Willow i Pink na pozornici, dok publika oduševljeno sluša i reagira na pjesmu koju pjeva Willow. No, kamera zatim polako prelazi na područje iza pozornice i - Jamesona.

„Razlika između prvog i drugog djeteta“ piše na videu, a Jameson to vjerno dočarava. Dok Willow na pozornici pjeva pjesmu „Cover Me in Sunshine“, on odmara – ili se možda čak dosađuje? Sa slušalicama za smanjenje buke, Jameson sjedi na stolcu, glave zabačene unatrag, te pokušava piti vodu iz boce – bez držanja, bez ruku. Onako kako to može samo mlađi brat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Pink ima Willow i Jamesona sa suprugom Careyjem Hartom, a svi su zajedno na njenoj australskoj turneji, jer Pink je često isticala kako se teško razdvaja od obitelji. Još je sad već pomalo davne 2018. godine izjavila: „Da imam dadilje koje odgajaju moju djecu i da samo želim biti rock zvijezda i stalno tulumariti, ne bih bila uspješna i ne bih bila sretna.“ Dodala je da nikad prije tog u životu nije toliko žonglirala s obvezama koliko do tad. „Ali to je zato što to želim,“ rekla je.

No, rekla je također da bi istog trenutka to promijenila i prestala ići na turneje ako bi njezina djeca to tražila. „Ako odluče da samo žele biti kod kuće i imati normalan život, što god to značilo, prestat ću jer su oni prioritet.“

Ovo, dakle, nije prvi put da je Willow s njom na turneji. Još je prošle godine vodila Willow sa sobom na – plaćenu turneju. Njih su se dvije dogovorile da joj je to plaćeni posao, te da će za svaki nastup dobiti džeparac. Tada je podijelila s javnosti kako su pregovarale za plaću:

„Jednostavno smo morale dogovoriti minimalnu plaću, a razlikovala se od države do države,“ rekla je tada Pink. „Rekla sam da je to oko 22,50 dolara po nastupu, ovisno o tome koliko dugo traje. Ona je na to rekla: 'Uzet ću 20 dolara. Lakše je računati.’ Na što sam ja rekla: ‘Tako se ne pregovara za sebe. Ja kažem: ‘Uzet ćeš 25 dolara pa je tako lakše računati.’ Tako se pregovara!“

Možda te zanima... Pink kaže da njena 11-godišnja kći nema mobitel i neće ga tako skoro niti dobiti Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.