Trudnoća Planiranje trudnoće 09. rujna 2020.

Nakon pet pobačaja supruga Jamieja Olivera želi još jedno dijete

Foto: Screenshot: Instagram/Jamie Oliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon 20 godina braka, petero djece, ali i pet pobačaja Jamie Oliver i njegova četrdesetpetogodišnja supruga Jools razmišljaju o još djece.

Jamie Oliver u nedavnom je intervjuu naveo kako je njegova žena i nekadašnja manekenka Juliette Norton 'luda' jer želi šesto dijete. Njihov brak traje već dvadeset godina, a 'iza sebe' imaju petero djece, ali i pet pobačaja, od kojih su zadnja tri bila nakon rođenja njihova sina Rivere 2016. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Zadnji pobačaj, kako navodi Metro, dogodio se tijekom karantene vezane uz koronavirus. No, on nije potpuno obeshrabrio majku 18-godišnje Poppy, 17-godišnje Daisy, 11-godišnje Petal, devetogodišnjeg Buddyja i četverogodišnjeg Rivera, a to je pokazala i u zadnjem intervjuu kojega je dala za Made by Mammas podcast kada je navela kako do svog 47. rođendana u studenom želi još jednom zatrudnjeti. "Voljela bih imati šesto dijete, ali s obzirom na zadnji pobačaj, ne znam hoće li se to i ostvariti. Želim ga, ali nisam sigurna hoćemo li uspjeti u tom naumu."

Popularni celebrity chef tada je odlučio u jednom podcastu ispričati i svoju stranu priče te je naveo kako lijepu Jools, kako ju od milja zove, iznimno usrećuju djeca te je to razlog brojnosti njihove obitelji.

Jamie Oliver Možda te zanima... Slavni chef dobio 5. dijete, najstarije kćeri prerezale pupčanu vrpcu Roditelji

Iako je naveo i kako smatra da su oboje, kako on tako i supruga, ušli u godine za koje mnogi smatraju granicom kada je u pitanju roditeljstvo, "Jools je doslovno luda i želi još to jedno dijete", zaključio je s osmijehom.

"Nemam još dugo, nemam još puno vremena, možda godinu dana i tada ću zaista zatvoriti to poglavlje i ostaviti ga iza sebe, jer sam vrlo sretna i ispunjena", zaključila je.

trudnoća, par Možda te zanima... Kada je vrijeme za novu trudnoću nakon pobačaja? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.