Trudnoća 18. ožujka 2021.

Prekrasna reklama odaje počast trudnicama i dojiljama: Mame su najsnažnije sportašice!

Foto: Instagram / Nike
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Objavom koja se podudarila s Danom majki u Velikoj Britaniji, sportski brend slavi majke i trudnice i pokazuje da trudnoća i majčinstvo ne moraju značiti kraj sportskih aktivnosti...

Posljednja Nike kampanja koja promovira novu liniju odjeće za trudnice, oduševila je mnoge žene diljem svijeta!  Naravno, iza reklame za odjeću, stoji mnogo dublje značenje i poruka kojom brend ohrabruje majke da ne brinu zbog promjena na njihovim tijelima tijekom trudnoće i nakon porođaja te poručuje da su sve majke istinski sportaši. Rijetko se susrećemo sa reklamama u kojoj su glavne zvijezde trudnice i majke, stoga nas je ova kampanja uistinu oduševila.

Mogu li se majčinstvo i sport uskladiti? 

U kampanji “Najsnažniji sportaši” postavlja se pitanje mogu li se majčinstvo i sport uspješno uskladiti te se prikazuje više od 20 različitih faza trudnoće i postporođajnih putovanja, uključujući i ona slavnih sportašica poput Serene Williams, Alex Morgan, Perri Edwards, Biancu Williams, Shelly-Ann Fraser-Price.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike (@nike)

"Tko je sportaš? Netko tko se kreće? Zvuči poput tebe", govori glas u reklami te nastavlja; "Netko tko uspije, bez obzira na sve?  Poput tebe. Netko tko sluša svoje tijelo? Također i to radiš. Netko tko prkosi gravitaciji? Ti. Netko tko se nosi s boli, dosegne njezinu granicu i sve izdrži? Netko tko zaradi svaku pojedinačnu pobjedu? To si ti, ti, ti...Pa jesi li ti onda sportaš? Ako ti nisi, tko je?," poručuje se u reklami.

Moćna je to poruka koja ohrabruje sve trudnice i majke! Kako bi majke prikazane u oglasu bile sigurne tijekom pandemije, sva su video snimanja snimana preko Zooma. Iz Nike-a poručuju da je suština cijele kampanje podsjećanje svih mama da su jače nego ikad.

Možda te zanima... 8 preslatkih stvari koje će ti nedostajati kad beba odraste Roditelji

"Trudnoća je krajnji test izdržljivosti. Maraton koji se mjeri mjesecima, a ne miljama", poručuju iz Nike-a. "Ponekad se osjećate moćno. Drugim danima se osjećate slabo. Ali nastavljate dalje jer ste majka. A majke su najveći sportaši koji postoje. Nike je stvoren da vas podrži na ultramaratonu koje mi nazivamo majčinstvom. Jači ste nego ikad."

Trudnoća i majčinstvo uistinu su posebna i neponovljiva iskustva, bez obzira na to što se ponekad osjećamo iscrpljeno zbog svih promjena u našim životima i na našim tijelima. Zbog toga volimo vidjeti trudnice i majke u ovakvim kampanjama. Podsjećaju nas da nismo same i da smo mi majke, moćnije nego što ponekad mislimo da jesmo!

 

Možda te zanima... Porod ima 3 faze, znate li koje su? Trudnoća

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.