Trudnoća 01. veljače 2022.

Rihanna pokazala trudnički trubuščić, sretna vijest oduševila milijune fanova

Foto: Profimedia
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pjevačica Rihanna i reper A$AP Rocky postat će roditelji

Potpuno neočekivano, ali i pomno isplanirano, jedan od omiljenih parova svjetske glazbene scene objavio je sretnu vijest.  Rihanna i A$AP Rocky snimljeni su u šetnji njujorškim Harlemom, gdje je reper pravog imena Rakim Mayers odrastao. Na fotografijama se može vidjeti zaljubljeni par kako šeću, u opuštenim modnim izdanjima. Rihanna je nosila traperice i dugačku ružičastu jaknu koja je bila otkopčana i ispod nje se jasno vidio njen trudnički trbuščić.

Vijesti o trudnoći stižu dvije godine nakon što su dugogodišnji prijatelji u javnosti pokrenuli nagađanja o vezi. Glasine su krenule nakon što je Rihanna prekinula vezu s Hassanom Jameelom, a par se tad počeo intenzivnije družiti. Često su viđeni kako provode vrijeme zajedno, no tek su početkom 2021. potvrdili vezu. U intervjuu za GQ, A$AP je progovorio o vezi s Rihannom i nazvao  ju “ljubav mog života”.

Na pitanje o tome kako je biti u vezi odgovorio je “Puno bolje. Toliko bolje kad imaš onu pravu. Samo ona jedna je kao milijun drugih. Mislim da kad znaš, znaš. Ona je ona prava.”

U rujnu 2021. par se prvi put pojavio zajedno na crvenom tepihu Met Gale. Obožavatelji slavne pjevačice na društvenim mrežama na prestaju izražavati sreću zbog Rihannine objave. Jedna je obožavateljica rekla da izgledaju “prekrasno”, dok je druga napisala da je “tako sretna” zbog lijepe vijesti.

Neki Rihanninu trudnoću vide i kao napokon jednu dobru vijest. "Rihanna je trudna, a svijet napokon zacjeljuje." I pjevačica i reper već su prije komentirali mogućnost roditeljstva pa je tako A$AP Rocky rekao: “Ako je to moja sudbina, apsolutno. Mislim da bih bio nevjerojatan i odličan tata. Imao bih jako cool dijete.” Rihanna je jednom prilikom također izrazila želju da postane majke i to “troje ili četvero djece”. Čini se da joj se želje počinju ostvarivati, a novi album će onda još malo pričekati. 

Možda te zanima... Poznata mama je objasnila zašto joj je važno da je kćeri vide kao zaposlenu mamu Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.