Trudnoća Trudnica 26. listopada 2018.

Antimetil - za osjećaj lakoće u želucu tijekom trudnoće

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jeste li znali da gotovo 85 posto trudnica doživljava privremene probavne smetnje tijekom prvog tromjesečja trudnoće?

Zahvaljujući Antimetil® tabletama, problemi probavnih tegoba nestaju, kako bi trudnice mogle nesmetano uživati u doista posebnim danima!

Antimetil® sadrži ekstrakt đumbira koji učinkovito ublažava mučninu, nadutost i povraćanje. Uspješna primjena proizvoda od đumbira protiv različitih vrsta mučnina je tradicionalna i spominje se u mnogim izvorima literature, a struka također pokazuje pozitivno mišljenje o primjeni đumbira u trudnoći kod jutarnjih mučnina.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli i ekstraktu đumbira koji je 10 x koncentriraniji od tradicionalnog praha đumbira, Antimetil® je idealno prilagođen kako bi vam pomogao u povratku optimalne ravnoteže probavnog trakta.

  • Djeluje brzo i ne uzrokuje pospanost 
  • Nema neželjenih učinaka na živčani sustav 
  • Male, obložene tablete 
  • Ne sadrži gluten, laktozu niti GMO sastojke 

 | Author: promo Foto: promo

Antimetil® je ujedno pogodan kod bolesti putovanja, prejedanja i gastritisa. Mogu ga koristiti djeca starija od 3 godine i odrasli te trudnice (od 1.mjeseca trudnoće) i dojilje. Ne izaziva pospanost i poremećaj motorike i dolazi u obiteljskom pakiranju od 30 tableta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.