Trudnoća Trudnica 21. studenoga 2020.

Diranje trbuha trudnicama: U ovoj državi to je zakonom zabranjeno

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji postoji zakon po kojem je zabranjeno dodirivati trbuh trudnice bez njezina dopuštenja

Ah, trudnoća. Vrijeme čuda. Vrijeme uzbuđenja. Vrijeme čudnih stranaca koji misle da je sasvim prihvatljivo staviti "šape" na tvoj trbuhu.

trudnice razgovaraju Možda te zanima... Trudnice otkrivaju što im sve ide na živce Trudnoća

Čini se da u trenutku kad žena postane vidno trudna, njezino tijelo prestaje biti samo njezino. Odjednom je to javno dobro, a svatko, od prodavačice u supermarketu do direktorice ne samo da ima mišljenje o tome što jede, koliko se odmara i kako se dijete treba roditi - također osjećaju da imaju pravo i kao osjećati nova mama. u jednoj američkoj državi to možeš napraviti bez problema. Naime, u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji donesen je zakon po kojem je zabranjeno dodirivati trbuh trudnice bez njezina dopuštenja.

Ovaj zakon neće biti jednostavan za provedbu (osim ako ne nosiš lisice sa sobom i obaviš građansko uhićenje dok policija ne stigne na mjesto događaja). Ali ima nade da će se ovo biti kao neka vrsta kampanje za podizanje javne svijesti - razbijanje nekog zdravog razuma za neke vrlo besmislene ljude.

Jesu li ti slučajni stranci dirali trbuh? Kako si reagirala?

Možda te zanima... 8 stvari koje razumiju samo trudnice s velikim trbuhom Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.