Trudnoća Trudnica 05. siječnja 2022.

Pokazala kako izgleda njezino tijelo u 40. tjednu blizanačke trudnoće

Foto: Instagram ;Pokazala kako izgleda njezino tijelo u 40-om tjednu blizanačke trudnoće
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Američki model i televizijska voditeljica još malo i bit će majka trojice dječaka. Prvog sina rodila je početkom 2020., a sad je iščekivanje na vrhuncu jer je ušla u 40-i tjedan trudnoće

Ashley Graham strpljivo čeka dolazak svojih blizanaca. Trudna manekenka – koja sa suprugom Justinom Ervinom čeka dječake blizance – podijelila je nove fotografije svog sve većeg trbuha na Instagramu kako bi proslavila ulazak u 40. tjedan trudnoće.  "Danas sam dogurala do punog termina (40 tjedana). Datumi porođaja samo su pretpostavka, bebe uvijek dođu na svoj rođendan", napisala je u opisu fotografije. 

Ovo mora doslovno biti rekord za blizance!” napisala je u komentarima njezina kolegica kolegica Rachel Zeilic, a manekenka Naomi Campbell dodala je: “Jednostavno čudesno! Želim ti lijep i siguran porod.”

Većina blizanačkih trudnoća traje između 35-37 tjedana, što je nešto kraće u odnosu na uobičajenih 40 tjedana koliko traje jednoplodna trudnoća do punog termina. Nekoliko tjedana ranije, manekenka je na Instagramu napisala i kolika je očekivana težina njenih dječaka. "Moji dečki sad imaju 2700 grama svaki", ponosno je i radosno obznanila 15.2 milijuna pratitelja.

Ashley cijelu trudnoću objavljuje fotografije na društvenim mrežama kojima pokazuje na koji se način žensko tijelo mijenja tijekom trudnoće. Najviše je komentara privukla njezina fotografija trbuha gdje su vidljive strije, a mnoge su joj žene pružile potporu i zahvalile joj na ohrabrenju

Možda te zanima... Pokazuje svoje strije i celulit kako bi poslala snažnu poruku svim mamama Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.