Vrtić Igre za djecu 22. srpnja 2019.

Isti tata: Mama Kate snimila nove fotke za 6. rođendan princa Georgea

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom 6. rođendana princa Georgea, vojvotkinja Kate Middleton snimila je dvije fotografije dječaka

Maleni princ George, prvo dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton danas će proslaviti 6. rođendan. Kensingtonska palača odlučila je tom prilikom objaviti njegove nove, preslatke fotografije. 

Riječ je o dvije fotografije snimljene u vrtu palače. Dječak je u majici engleske nogometne reprezentacije pozirao svojoj mami, vojvotkinji od Cambridgea, i fotografije su sada objavljene na službenom profilu Kensingtonske palače.

"Ove fotografije snimila je nedavno u vrtu Kensingtonske palače vojvotkinje od Cambridgea. Hvala vam svima za predivne poruke i želje povodom rođendana princa Georgea", piše u objavi ispod fotografija. 

Uz dvije fotografije Georgea u nogometnom dresu, vojvotkinja Kate snimila je još jednu na kojoj dječak pozira u tamnozelenoj majici i kratkim hlačama na prugice. Iako ga čeka grandiozna budućnost, George je danas tek dječačić opsjednut dinosaurima, helikopterima, policijom i bagerima, a sve više voli i sport pa ga se često može vidjeti kako trči za loptom. 

Princ George najstariji je unuk kraljice Elizabete II. i treći u nasljednom redu za britansku krunu. Ispred njega su djed Charles (70) i tata William. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.