Vrtić Igre za djecu 23. travnja 2019.

Preslatke fotke: Princ Louis slavi prvi rođendan

Foto: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nasmijan, crvenih obraščića i s dva zubića princ Louis uživa u prirodi i neodoljivo nas podsjeća na tatu, princa Williama

Povodom prvog rođendana najmlađeg člana obitelji Kate Middleton i princa Williama, malenog Louisa, na Instagramu Kensingtonske palače objavljene su tri fotografije malog slavljenika.

 | Author: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL Foto: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL

Fotografije princa Louisa povodom njegovog prvog rođendana snimila je njegova mama Catherine Middleton. Kate je strastvena fotografkinja amaterka, koja i inače sama fotografira svoju djecu u posebnim prigodama.

Možda te zanima... Krštenje princa Louisa: Pogledajte preslatke fotografije i video Beba

Fotografije su napravljene u zelenom okruženju njihova domu u Norfolku, a na njima malog princa vidimo nasmiješenog i prekrivenog vlatima trave. Nasmijan, crvenih obraščića i s dva zubića princ Louis uživa u prirodi i neodoljivo nas podsjeća na tatu, princa Williama.

 | Author: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL Foto: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL Maleni Louis je treće dijete vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, iza Georgea, koji sada ima pet godina, i Charlotte koja ima tri. 

Možda te zanima... FOTO: Britanski kraljevski mališani opet šarmirali javnost Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.