Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 30. rujna 2020.

Četverogodišnjakinja prekrasnim fotografijama proslavila pobjedu nad rakom

Foto: Screenshot: Instagram/Kristin Bowden
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U znak proslave, obitelj je odlučila napraviti sanjive fotografije svoje kćeri koje su obišle svijet i postale viralnom nadom i podrškom za sve druge!

Postoji toliko mnogo stvari na koje se pripremaju novopečeni roditelji ili oni koji će to uskoro postati. Pripremaju se na činjenicu da će im biti smanjeno vrijeme spavanja, da će jednog dana njihova djeca morati otići u osnovnu, pa srednju školu, a zatim i fakultet, a neki se već pripremaju i maštaju o danu kada će se njihova kćer udavati. Bilo kako bilo, mnoge obitelji suočavaju se s mnogo lijepih stvari, no ima i momenata kada se neki od nas trebaju suočiti i s puno težim vijestima.

Možda te zanima... 'Ovo tijelo koje je prošlo operacije, tumore, tri carska reza nije se slomilo niti malo' Beba

U ožujku 2020. obitelj Bowden suočila se s nezamislivim - njihovoj lijepoj, nasmijanoj, četverogodišnjoj kćeri Luli Beth dijagnosticiran je rak.

Nakon posjeta liječniku, obitelji je rečeno da Lula ima Wilmsov tumor na bubregu, tumor za koji se ispostavilo da je veličine nogometne lopte. On se već nalazio u drugoj fazi te su liječnici i obitelj odlučiti krenuti s agresivnom terapijom odmah, a to je značilo uklanjanje tumora, ali i bubrega. Nakon nevjerojatno teške operacije za tako malo tijelo, ova se hrabra djevojčica suočila s čak 13 rundi kemoterapija u samo 22 tjedna i sve ih je prošla s osmijehom na licu. "Ona je svjetlost naše obitelji", rekla je Lulina majka Kristin Bowden za The Dad.. "Nije se požalila niti jednom i ljubazno je sve to odradila."

Robert Hudinčec Možda te zanima... 'Naša curica pobijedila je tumor' Roditelji

U samo četiri kratke godine, koliko se nalazi na ovome ponekad okrutnom svijetu, Lula je izdržala više nego što će mnogi od nas izdržati u čitavom svom životu. Njezina snaga, hrabrost i pozitivnost nadahnuli su i njezinu obitelj i svijet, a svi su bili najsretniji na dan 28. kolovoza kada je obitelj Bowden dobila vijesti da je Lula ušla u remisiju.

U znak proslave, obitelj je odlučila napraviti sanjive fotografije svoje kćeri koje su obišle svijet i postale viralnom nadom i podrškom za sve druge!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She did it!!! CANCER FREE 😭🧡😍

Objavu dijeli Kristin Bowden (@kris_bowden)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristin Bowden (@kris_bowden)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristin Bowden (@kris_bowden)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.