Roditelji Tatina zona 09. siječnja 2024.

Dominik Livaković objavio je prvu fotografiju s novim članom obitelji

Foto: Instagram@dominiklivakovic40
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dominik Livaković i njegova supruga Helena u subotu su dobili sina, a sada je hrvatski reprezentativac podijelio prvu fotografiju

Vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković i njegova supruga Helena prije tri dana, točnije, u subotu 6. siječnja postali su roditelji, a sada je Livaković objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem.

Livaković je na svojem Instagram profilu objavio prvu fotografiju s novorođenim sinom. Na fotografiji drži ruku svoje supruge Helene, a Helena drži bebinu ruku te je napisao "06.01.2024." u opis objave. Obožavateljima nije trebalo dugo da novopečene roditelje zatrpaju čestitkama i lijepim željama ispod prve fotografije sa sinčićem.

Vijest o trudnoći vješto su skrivali devet mjeseci pa je dolazak prinove iznenadio sve, a ponosni tata sad se pohvalio i prvom fotografijom sinčića. Dominikova supruga Helena rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici njihovo prvo dijete – sina, a cijelu trudnoću sakrila je od javnosti. 

Možda te zanima... 10 fotografija koje pokazuju nevjerojatnu ljubav očeva Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.