Trudnoća 15. siječnja 2024.

Maja Lena Lopatny trudna je prvi put: „Beba stiže na ljeto“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kći poznate hrvatske glumice Mije Begović otkrila je da očekuje svoje prvo dijete, te da ona i partner proživljavaju najljepše životne trenutke.

Maja Lena Lopatny otkrila je da je trudna i da beba stiže na ljeto. Ova 32-godišnja magistrica novinarstva u javnosti je najčešće bila kao dijete poznatih roditelja, glumice Mije Begović (61) i vaterpoliste, olimpijca i ugostitelja Ronalda Lopatnyja, koji je preminuo prije dvije godine. Okušala se u ulozi televizijske voditeljice i PR menadžerice, ali je već neko vrijeme u turizmu.

Maja Lena za Gloriju je otkrila kako beba stiže na ljeto, te da su ona i njen partner, Karlo Šeparović, presretni zbog ove novosti od prvog trenutka i da proživljavaju svoje najljepše životne trenutke.

„Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom,“ rekla je Maja Lena za Gloriju.

No, prvo tromjesečje bilo je pomalo burno, jer se borila s jakim mučninama, pa je čak dvaput hospitalizirana. „U tim trenutcima najbitnije mi je bilo da znam da je sve u redu s bebom i da je to, unatoč tome što je jako iscrpljujuće za organizam, potpuno normalno,“ rekla je Maja Lena koja tegoba, srećom, više nema.

Iako znaju spol djeteta, zasad su tu slatku tajnu podijelili samo s najužom obitelji, ali je Maja Lena otkrila je da ipak malo više priželjkivala djevojčicu. No, vidjet ćemo je li joj se želja ispunila. Otkrila je i da je buduća baka, Mia Begović, presretna zbog ove vijesti. Upravo je njoj priopćila novost odmah nakon što je to saznao partner Karlo.

Želimo im sreću!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.