Trudnoća 09. kolovoza 2023.

Tata se onesvijestio u rađaonici – i, da, ovaj put postoji i video, na njegovu žalost

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Da tatama nije najugodnije u rađaonici, u to nema sumnje. Više je razloga, od kojih neke i možemo razumjeti. Ipak, većina ih to odradi – muški. Ovaj tata nije imao sreće, jer je mama imala kameru pri ruci i TikTok račun…

Tata koji se onesvijesti u rađaonici dok partnerica rađa. Nije neki misterij, nije neka novost, nije neko čudo neviđeno, nije urbana legenda (sorry, tate!). Razumijemo ih, barem djelomično, da im teško pada ta rađaonica i sve što se u njoj događa. I nama teško pada, ali… Nemamo izbora. Oni imaju izbora, pa svejedno budu tamo, to im možemo priznati.

Možda te zanima... Izrazi lica ovog tate dok njegova žena rađa su jednostavno presmiješni! Trudnoća

Ima tamo raznih stvari koje nije lako vidjeti mnogima. Ali sve to nekako ostane među budućim roditeljima – i neugodni prizori i nezgode i… kad se tata onesvijesti na porodu. Osim kad mama ima kameru pri ruci i račun na TikToku, a tata baš i ne voli igle.

Naime, evo što se točno dogodilo. Jedan tata koji je bio na porodu svoje partnerice uistinu ne voli igle. I u trenutku kad je partnerica, koja je trebala roditi, trebala dobiti epiduralnu, on je bio – gotov. Onesvijestio se, i to doslovno. I ako sad pomisliš kako je epiduralna stvarno ne baš lijep prizor za vidjeti, čekaj dok čuješ ovo: nije ni vidio kako igla ulazi u partneričina leđa. Samo je vidio – iglu.

Buduća mama Corianne Johnson imala je, na njegovu žalost, pri ruci imala kameru, odnosno mobitel, pa je budući tata Cody završio – osim na podu rađaonice – na internetu, a video je začas postao viralan.

Potpis videa kaže ovako: „Totalno se neću onesvijestiti dok ti rađaš, dušo.“ No, Corianne je za Today.com rekla da je znala da će se onesvijestiti. „Žalim što se nismo kladili na to! On ne podnosi igle.“

@coriannejohnson22

He tried his best! 😂

♬ origineel geluid - Tik Toker

Na videu se vidi Cody koji leži na podu rađaonice, dok mu sestra nosi vlažnu krpu kao oblog, te kasnije kako pije sok na podu, a na kraju je na krevetu pokriven dekom. Da stvar bude bolja, baš kako je i Corianne primijetila, sestre su potpuno hladnokrvne – to nije rijedak prizor u rađaonicama, može se zaključiti. One su to odradile sasvim rutinski.

Tata Cody je, inače, stigao na vrijeme doći sebi da vidi rođenje svoje kćeri. Bio je, kaže Corianne, u nesvijesti desetak minuta, a kasnije se nije ničega sjećao.

„Moja obitelj mu neće dati da ovo ikad zaboravi,“ rekla je kroz smijeh Corianne, a neće mu dati ni nekoliko milijuna ljudi koji su vidjeli video koji je začas postao viralan. Tata, izdrži!

Možda te zanima... Novopečena mama željela je dirljive fotografije s poroda. Njezin suprug 'napravio je najbolje što je mogao' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.