Beba Igre za bebe 02. prosinca 2018.

Kako spavaju? Beba Bik voli raspored, a Strijelac želi izaći iz krevetića

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Voli li tvoja beba spavati sama ili više voli zajedničko spavanje? Otkrij kakav je spavač i kako je utješiti prema horoskopskom znaku

Ovan

Ovan je jedan od najaktivnijih znakova u horoskopu. To nije dobra vijest ako pokušavaš nagovoriti dijete na popodnevno spavanje. No, ne moraš nužno ukrotiti svog energičnog Ovna. Previše ograničenja može dovesti do bijesa i agresije. Umjesto toga, pruži ljubav i strpljenje njegom neovisnom duhu i vjeruj da će se odmoriti kad god mu bude trebalo. 

Bik

Ovaj mališan opisuje se kao praktičan i realističan. Kao najpouzdaniji znak zodijaka, tvoj mali Bik vjerojatno će spavati bez većih problema. Jedino zapamti, da Bik ne voli promjene. Drži se rasporeda spavanja i beba Bik će spavati cijelu noć bez ikakvih problema.

mama beba spavanje krevetić noć Možda te zanima... Ljubavno pismo bebi koja jednostavno neće spavati Beba

Blizanci

Ovaj znak je vrlo proturječan, Blizanci predstavljaju dvostruku prirodu. Blizanac može biti društveno i zabavno biće u jednom trenutku, a ozbiljno i promišljeno u idućem. Njegova velika odlika je nemir što znači da mu baš neće odgovarati raspored spavanja. Uživaj u njihovoj svestranosti i znatiželjnosti, ali kada se radi o spavanju, nikad ne znaš što ćeš dobiti.

Rak

Ovo je pravi kućni znak. Kad postoji mir u kući, tvoja beba je sretna i zadovoljna što je pravi recept za spavanje. Imaj na umu, da je mali Rak podložan promjenama raspoloženja. Prema astrologiji, ova djeca trebaju bolje razviti mehanizam za obranu od stresa. Budi spremna pružiti udobnost i stabilnost svom jako emotivnom djetetu kada je njegov san narušen

Lav

Dramatičan, siguran i kreativan Lav je prirodni vođa. Još jedan energičan znak, tvoj mali Lav radije bi se igrao s prijateljem i igračkama nego spavao. Tvoj kralj ili kraljica džungle koncentriran je više na sebe, pa će se vjerojatno dogoditi da često budeš budna cijelu noć.

mama beba Možda te zanima... Bebin dnevni raspored: fleksibilan ili dosljedan? Beba

Djevica

Iako ljubazna i vrijedna, Djevica je također sramežljiva i samokritična. Svog malog ratnika morat ćeš puno uvjeravati prije nego li ode na spavanje. Mala Djevica ipak jako voli životinje, tako da bi plišanac zeko ili medvjed mogao biti ulaznica za odlazak na spavanje i ublažavanje strahova.

Vaga

Vaga je poznata kao mirna i pravedna. Traži ravnotežu i simetriju, a voli raditi stvari u paru. Budući da tvoja mala Vaga vjerojatno mrzi biti sama, zajedničko spavanje može biti dobra ideja u vašoj obitelji. Također bilo bi dobro da vrijeme prije spavanja posvetiš čitanju zanimljivih knjiga i slikovnica ili razgovoru i igranju.

Škorpion

Iako izvana izgleda vrlo hladno, Škorpion je strastven i tvrdoglav, ali i pun tajni i ljubomore. Tvoja beba Škorpion je pametna pa je nemoj pokušati zavaravati jer ti neće više vjerovati. Umjesto toga, računaj na njezinu hrabrost i neovisnost kako bi ju stavila u vlastiti krevet.

Strijelac

Znatiželja i entuzijazam su osobine koje definiraju Strijelca, a oni su neustrašivi putnici. Iznad svega, Strijelac vrednuje slobodu. Pa što to znači za tvoju malu znatiželjnu bebu? Morat ćeš paziti na svu zaštitu jer taj avanturistički duh voli izlaziti iz krevetića vrlo rano.

Možda te zanima... Horoskop za novorođenče: Koliko će tvoja beba biti velika? Trudnoća

Jarac

Odgovoran Jarac je kralj samokontrole. Ovaj znak je sav u vremenu i odgovornosti, što će biti odlično za tvoju bebu. Ona će se držati rasporeda spavanja, a njezina unutarnja neovisnost omogućit će joj da spava sama i da se umiruje tijekom noćnih buđenja.

Vodenjak

Prema astrologiji, Vodenjak treba vrijeme samo za sebe kako bi vratio snagu. Tvoju beba je zračni znak i vjerojatno je jako energična kad je budna, ali treba dobar san kako bi se regenerirala. Imaj na umu da će se Vodenjak prilagoditi energiji oko sebe, pa ako želiš da kvalitetno spava, osiguraj mu mirnu i tihu okolinu. 

Možda te zanima... Horoskop i loše ponašanje djece: Što zvijezde govore? Vrtić

Riba

Beba u ovom znaku uživa u kupanju i spavanju. Jedan je od najprijateljskijih znakova jer Ribica voli biti okružena ljudima. Bilo bi teško maknuti ovu bebu iz okoline koja joj pruža emocionalne veze, ali možeš joj olakšati spavanje tako da ju okružiš glazbom ili da u zemlju snova utone uz slatku uspavanku.

beba spavanje spava novorođenče Možda te zanima... Bebe trebaju spavati u sobi s roditeljima, ali u svom krevetiću! Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci