Zašto je važno ponekad poludjeti na dijete?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bela4

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    U potpunosti se slažem sa člankom.

  • jadranka.alac

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Bravo, Maja! Treba i vikat i plakat i poludit i smijat se do suza pred njima. Sterilno okruženje puno lažnog razumijevanja i skrivenih osjećaja ispod maske obzirnosti zbog toga da netko ne bi nešto sa strane prokomentirao i pritom se gristi u sebi “jao, zašto sam sebi to dopustila…!” nije nikome donijelo dugoročno ništa dobrog. Naprotiv! Mene nije sramota niti smatram da je pogrešno pred mojim Markom plakati od tuge, plakati od sreće, smijati se, poludjeti i naglas reći svoje mišljenje o bilo čemu. Smatram da samo onaj tko živi autentičan život može biti sretan i ispunjen. A to definitivno znači i ponekad poludjeti :-)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.