zatvor stolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    03. Veljača 2014. 23:53

Imate li problema sa stolicom,ja sam ih pocela sad imat u 13 tj i uzasno je jedem sve kuhano puno pvrca puno voca jedem suhe sljive i pijem njenu vodu sto preko noci odstoji svaki dan popijem litru donata puno vode i zatvor me ubija.Ima li tko kakvog iskustva dali mogu sta kupit u apoteci za lakse imat stolicu.

venera
    04. Veljača 2014. 19:50

Iste muke i kod mene, osim što sam ja i prije trudnoće imala problema sa zatvorom. Sada se samo pogoršalo. Bila sam kod ginekologice i pitala da li smijem dulcolax ili bilo što drugo, ali na žalost rekla je da ne smijem ništa. Preporučila mi je suhe šljive koje mi se gade tako da ih nisam ni jela. Drago mi je da nisam kad vidim da tebi nisu pomogle.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

antonio
    05. Veljača 2014. 06:55

ja sam jucer bila u apoteci i dali su mi dulkolaks cepice i uspjela sam jer vise nisam mogla trpit u sebi taj zatvor cep koji se napravi mora izac a samo sa sljivama donatom i svim ne ide sve sam probala.Citala sam po forumima pa sam vidjela da su i druge trudnice koristile te cepice.

venera
    05. Veljača 2014. 12:00

U 25tt. Nije mi jasno zašto je meni moja ginekologica onda rekla da to ne smijem. A strah me uzimati na svoju ruku nešto. Poludit ću više. I šta je tebi to odmah proradilo? Sorry ako sam previše direktna. 

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Imanni
    06. Veljača 2014. 07:59

Postoji i neki sirup na bazi šljive u ljekarnama za kupit, koji se smije koristiti u trudnoći jer jer prirodan. Ja ga nisam koristila jer su mi uvijek donat i suhe šljie pomogle..

Imanni
    06. Veljača 2014. 08:01

Zove se sirup od smokve i šljive

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.