Roditelji Sretna mama 27. travnja 2019.

Kafići u Zagrebu u kojima se mališani neće dosađivati

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Donosimo ti prijedloge nekoliko zagrebačkih kafića u kojima se mališani neće dosađivati, a mama može bezbrižno popiti kavu

U proljeće procvjetaju i terase zagrebačkih kafića, osobito onih koji imaju i sadržaj za djecu. Portal Gastro.hr izdvojio je mjesta na kojima se najmlađi neće dosađivati, a mama može bezbrižno popiti svoju kavu.

Caffe bar Domino 

Načuli smo da se u Dominu u Cvjetnom naselju čak i slave dječji rođendani. Ovo možda nije kafić u kojem ćete okinuti deset odličnih fotografija za Instagram, ali ćeš moći pustiti klince da trče po dvorištu i ljuljaju se. Za to vrijeme u hladu možeš ispijati svoje piće, bez straha i nervoze.

Možda te zanima... 10 super ideja za obiteljski izlet u Hrvatskoj Školarci

Caffe bar Trocadero

Trocadero u Dalmatinskoj ulici kafić je u samom centru grada s ograđenim dvorištem i igralištem. Kad sunce zagrije, namaži mališane kremom za sunčanje i pusti ih da se druže s vršnjacima u pješčaniku, da se ljuljaju ili spuštaju toboganom. Činit će ti se da si upala u dvorište dječjeg vrtića, a ne u kafić s dobrom kavom. 

Kim's Coffee

U Kim's Coffee u Petrovoj najmlađi neće moći trčkarati, ali pažnju će im zaokupiti vedar i zanimljiv prostor i dobra ponuda. Šareni milkshakeovi, limunade, palačinke, i croissanti bit će im podjednako dragi kao i udobne stolice i fotelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim's Coffee (@kims.coffee) on

Caffe bar Raspjevane Kokoši

U baru Raspjevane Kokoši podjednako će se zabaviti i mama i djeca. Povremene izložbe, kostimirane zabave i gomila ploča ključne su riječi koje će privući mamu, dok će pažnju najmlađih zaokupiti društvene igre i slikovnice. Ovo će te mjesto nastaviti iznenađivati pri svakom sljedećem susretu...

Playground kafić Možda te zanima... 5 najboljih kafića za roditelje s malom djecom Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raspjevane Kokoši (@raspjevanekokosi) on

Caffe bar Dvorište

Caffe bar Dvorište gleda na prometnu Maksimirsku i ne čini se kao kids friendly kafić, sve dok ne zaviriš u njihovo divno dvorište. Puno cvijeća, velika terasa, pokoja ljuljačka i izoliranost od gradske vreve ono su zbog čega ćeš se tamo redovito vraćati sa svojim klincima.

NPU cafe 

NPU na zagrebačkim Šestinama mirno je, ugodno i lijepo uređeno mjesto na zagrebačkim Šestinama. Ovo iskustvo zaista odskače od tipičnog zagrebačkog ispijanja kava pa će odlazak biti poput malog obiteljskog izleta.

Možda te zanima... 19 stvari koje za vikend možete raditi s djecom - vani i unutra Vrtić

Cat Caffe

Ako imate osnovnoškolce, Cat caffe u Kušlanovoj je odličan izbor. U krilo bi ti mogla skočiti lijepo uhranjena maca i presti dok ispijaš crvenu limunadu ili vruću čokoladu s browniejima i igrate društvene igre. Budući da zbog dobrobiti životinja imaju strog kućni red, ne preporučujemo da ondje vodite djecu vrtićke dobi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Caffe Zagreb (@catcaffezagreb) on

Potter

Ako si generacija koja je odrasla na Harry Potteru i imaš malu djecu, Potter u Sesvetskoj ulici pun je pogodak! Osim zanimljivog interijera, velike terase i dopre ponude, imaju i mali parkić s toboganom. Stariji pak klinci mogu uživati u čitanju knjiga J.K. Rowling, usput ispijajući svježe cijeđene sokove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Potter (@potter.caffe) on

dječak ruksak Možda te zanima... 4 razloga zašto izlazak iz kuće s djecom tako dugo traje Vrtić

Fine recepte potraži na Gastro.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.