Roditelji Sretna mama 08. rujna 2020.

Nives Ivanišević emotivnom porukom čestitala sinu rođendan i prisjetila se svoje majke

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako zbog sina Olivera mora biti jaka, radijska voditeljica i dalje prolazi kroz težak period, o čemu je progovorila i u svojoj objavi na Instagramu.

Nives i Goran Ivanišević ovih dana imaju razlog za slavlje, njihov maleni Oliver proslavio je veliki 2. rođendan. Nives mu je rođendan čestitala na Instagramu, a u dirljivoj objavi prisjetila se i svoje pokojne majke Vesna koja je preminula u srpnju ove godine. 

Iako zbog sina Olivera mora biti jaka, radijska voditeljica i dalje prolazi kroz težak period, o čemu je progovorila i u svojoj objavi na Instagramu.

"Da se u životu možemo baviti samo pozitivnim stvarima svima bi nam bilo lakše... u našoj prirodi je da smo i bezvoljni i ljuti i nikakvi (ponekad)... ovaj period iza mene je najgori period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) da živim dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo sviiiiima fali! Zahvalnost! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba... sretan ti drugi rođendan moj veliki dečko, probat ću barem malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović, Amber i Emanuela. U prosincu 2017.  godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka.

Možda te zanima... Uživa u majčinstvu: Nives Ivanišević oduševila novom fotkom sa sinom Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.