Roditelji Sretna mama 11. travnja 2019.

Uživa u majčinstvu: Nives Ivanišević oduševila novom fotkom sa sinom

Foto: Instagram/nivessimpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za zajedničku fotografiju majke i sina, Nives je dobila samo komplimente, a neki su zaključili kako je to 'najljepša slika na svijetu'

Uz stihove pjesme repera 2Paca 'Smile For Me', Nives Ivanišević objavila je novu fotografiju s obiteljskog odmora u egzotičnim krajevima. 

Predivna NIves sa svojim mališanom uživa na pješčanim plažama. Iako svoj život drži podalje od očiju javnosti, lijepa voditeljica ponekad počasti fotografijom na svom Instagram profilu, a to je učinila i jučer kada je njezin sin Oliver napunio 7 mjeseci.

Možda te zanima... Nova mama Nives Ivanišević pokazala djelić svoje sreće Roditelji

Referirajući se na stihove slavnog repera 2Paca, sinu je poručila kako "će biti stvari koje će morati vidjeti, a učinit će i da će mu biti teško smijati se u budućnosti, no bez obzira na sve to što vidi, da će morati zadržati svoj smisao za humor i nastaviti se smiješiti".

Destinaciju i dalje nije otkrila, no zato je pokazala svog sedmomjesečnog sina Olivera, kojeg je dobila u braku s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Malenog Olivera Nives je rodila prije sedam mjeseci, a na ovom putovanju pokazala je kako je svoje tijelo već vratila u top formu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G'mornin😎👙 Su zrnon soli, su mrvu kruva i puno duse Ova nas jubav tepli i čuva a vitar puse...

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Za zajedničku fotografiju majke i sina, Nives Ivanišević dobila je samo komplimente, a neki su zaključili kako je to 'najljepša slika na svijetu'.

Goran i Nives od samog su se početka svoje veze skrivali od očiju javnosti, a u bračnu luku uplovili su u prosincu 2017. Na prinovu su morali čekati manje od godinu dana, a sada zajedno s Oliverom proživljavaju najsretnije trenutke u životu. 

Možda te zanima... Nives Ivanišević slatkom fotkom pokazala cijeli svoj svijet Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.