Roditelji Sretna mama 23. rujna 2022.

Obiteljski izlet: Posjetite Plitvička jezera uz snižene cijene, 80 kuna za odrasle, 35 za djecu

Foto: Borna Filić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskusite početak jesenske čarolije u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz cijene ulaznica od 80,00 kn za odraslu osobu te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Mnogima je upravo jesen najljepše godišnje doba, a zamislite kako izgleda u Nacionalnom parku Plitvička jezera, destinaciji iznimne prirodne ljepote kojoj se dive milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Od raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukova prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova, jesen čini Plitvička jezera čarobnima.

Nacionalni park Plitvička jezera i ove je godine, u „Mjesecu hrvatskog turizma“, pripremio posebne cijene ulaznica za sve posjetitelje u razdoblju od 1.10. do 9.10.2022. godine, gdje je cijena ulaznice za odrasle 80,00 kn (10,62 €), za studente 45,00 kn (5,97 €) i djecu (7-18 god.) 35,00 kn (4,65 €). Zbog velike potražnje u navedenom razdoblju, ulaznice je obvezno kupiti online putem web stranice Nacionalnog Parka.

Tijekom promotivnog tjedna (1.10. – 9.10.2022.) možete unajmiti drveni čamac na vesla za svega 60 kn (7,96 eur) po satu, istraživati kutke najvećeg plitvičkog jezera, jezera Kozjak, te uz šetnju Parkom uživati u radostima aktivnog odmora.

Što vas sve ovdje očekuje pronađite na službenim internetskim stranicama Plitvičkih jezera.

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Foto: Borna Filić/PIXSELL

Svojom iznimnom prirodnom ljepotom Plitvička jezera su oduvijek privlačila zaljubljenike u prirodu. 8. travnja 1949. proglašena su prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera 26. listopada 1979. upisana i na UNESCO-ovu Listu svjetske baštine.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Rose.
    Rose.

    A šta je sa djecom mlađom od sedam godina. Jer djeca mlađa od sedam godina imaju pravo posjetiti nacionalni park Plitvička jezera. Da li roditelji čija su djeca mlađa od sedam godina mogu plaćati ulaz ili oni imaju besplatan ulaz. Ako npr roditelji imaju dvoje djece mlađe od sedam godina. Kao npr jedno dijete ima pet godina a drugo dijete ima tri godine. Da li takva djeca imaju besplatan ulaz ili ne? Besplatan ulaz do 7 god.

  • Miya

    A šta je sa djecom mlađom od sedam godina. Jer djeca mlađa od sedam godina imaju pravo posjetiti nacionalni park Plitvička jezera. Da li roditelji čija su djeca mlađa od sedam godina mogu plaćati ulaz ili oni imaju besplatan ulaz. Ako npr roditelji imaju dvoje djece mlađe od sedam godina. Kao npr jedno dijete ima pet godina a drugo dijete ima tri godine. Da li takva djeca imaju besplatan ulaz ili ne? 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.