Roditelji Tatina zona 26. lipnja 2018.

Bokserice sa zaštitom za tate koji nose bebe postale hit!

Foto: Instagram/fridababy
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Muške bokserice dizajnirane su kako bi 'zaštitile vaše obiteljsko stablo' i smanjile tatama bol. Postale su toliki hit na tržištu da su odmah rasprodane

Fridababy, proizvođač koji stoji iza mnogih poznatih proizvoda za djecu, odlučio je zaštititi važnog člana obitelji - tatu. Pustili su u prodaju novu liniju bokserica koje posebno štite testise. Fridaballs bokserice imaju posebnu podstavu kako bi zaštitile tate od iznenadnih i slučajnih udaraca koje dobiju od svoje djece.

Možda te zanima... Objava ljutitog tate o previjanju pelena postao viralni hit Roditelji

Ideja za ovakvu liniju donjeg rublja došla je od Erica Hirschhorna, supruga osnivačice kompanije Fridababy. Žalio se zbog udaraca koje je godinama dobivao jer je djecu nosio u nosiljkama, ali njegova supruga Chelsea priznala je da te pritužbe nije shvaćala ozbiljno. "Rodila sam djecu, tako da se njegove pritužbe nisu mogle nositi s tim", objasnila je za Fatherly. Kasnije je shvatila da nema samo njezin suprug taj problem. Tako su nastale bokserice koje štite testise. Dizajnirane su tako da tatama daju slobodu pokreta, ali i da ih štite istovremeno.

Je li ovo pravilan položaj za nošenje bebe?

Možda te zanima... Majica za tate u kojoj bebu mogu nositi kao u klokanici Roditelji
 

A post shared by fridababy (@fridababy) on

 

A post shared by fridababy (@fridababy) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.