Roditelji Tatina zona 11. srpnja 2018.

Najveća podrška: Vatreni ukupno imaju 18 djece!

1/3
Foto: Gettyimages
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Obitelji hrvatske nogometne reprezentacije zasigurno su im najveća podrška u životu, a posebno u najvažnijim danima u njihovoj karijeri, na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje se trenutno održava u Rusiji. Mnogi naši nogometaši ponosni su tate, a ukupno imaju čak 18 djece

Naši nogometaši trenutno na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji proživljavaju najsretnije i najuspješnije dane u karijeri, a jednako su tako sretni i u privatnom životu sa svojim obiteljima. Naime, cijela naša reprezentacija ukupno ima 18 djece, osam sinova i deset kćeri. Neke naše nogometaše njihove obitelji podržavaju i s tribina u Rusiji, pa su nas tako nakon pobjede nad Rusijom i ulaska u polufinale, raznježile fotografije igre tata Modrića, Vide i Perišića s njihovom dječicom na terenu.

 | Author: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Saznajte koji sve nogometaši imaju djecu i pogledajte preslatke fotografije koje dijele na društvenim mrežama.

Naš kapetan Luka Modrić sa suprugom Vanjom ima troje djece, osmogodišnjeg sina Ivana, petogodišnju kćer Emu i kćer Sofiju, rođenu prošle jeseni. Luka je nedavno objavio preslatku fotografiju svoje obitelji koja mu je najveća podrška.

Domagoj Vida prošle godine oženio je bivšu kraljicu Hrvatske Ivanu Gugić, a na vjenčanju bio je i njihov sinčić David koji se rodio 2015. 

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

Dejan i Anita Lovren imaju dvoje djece, šestogodišnju kćer Elenu i trogodišnjeg sina Josipa, a ponosni otac često objavljuje slatke i nježne trenutke sa svojim mališanima na društvenim mrežama.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri upoznali su se 2011., kad je slavni Raketa prešao u španjolski klub. Prva pjesma koju je naučio na španjolskom bila je “princeza”, što je riječ kojom danas, kaže, naziva suprugu, prenosi 24sata. Par se vjenčao u tajnosti 2013., a šest mjeseci poslije dobili su kćer Altheu. Dvije godine kasnije Raquel je rodila curicu Adaru.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ivan Perišić suprugu Josipu upoznao je još u srednjoj školi, a 2012. dobili su sina Leonarda, a kći Manuela rodila im se 2014.

 

.. #Leonardo ❤️ #Manuela ..

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

"Ljubavi moja, ova godina je bila najdivnija, najposebnija, neopisivo sretna! Nema ništa ljepše na ovome svijetu nego gledati te kako rasteš. Zvuk tvoga smijeha upotpunio je našu sreću, ispunio nam srca najčišćom ljubavlju kakvu nismo mogli ni zamisliti", riječi su kojima su Marcelo Brozović i supruga Silvija na Facebooku čestitali 1. rođendan kćeri Aurori.

 

❤️😍

A post shared by 🤔 Super]Kralj[tata]BroZ 🤔 (@marcelo_brozovic) on

Sin Šime Vrsaljka došao je na svijet nekoliko dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Supruga Matea rodila je sina Brunu.

 

❤️😘

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Filip Bradarić i supruga Melanie vjenčali su se prošle godine, a nedugo nakon dobili su prvog sina Luku.

 

A post shared by Filip Bradaric (@filip_bradaric28) on

Jedan od najboljih hrvatskih golmana Lovre Kalinić prije tri godine oženio je magistricu forenzike Jelenu, a 2017. njihova se obitelj proširila za jednog člana, dobili su kćer Tomislavu.

 

👨‍👩‍👧❤️❤️❤️🙏🏻

A post shared by Lovre Kalinić (@lovre_kalinic91) on

Josip Pivarić upoznao je suprugu Božicu u srednjoškolskim danima, a vjenčali su se 2011. Na početku Svjetskog prvenstva objavio je preslatku fotku svojih najvećih navijača, sina Mateja i kćeri Lorene.

 

Najveci navijaci😍 #hrvatska🇭🇷 #worldcup2018 #family

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

Ivan Strinić sa suprugom Ivanom ima kćer Martu i sina Petra. Zajedno vatreni imaju osamnaestero djece, osam sinova i deset kćeri.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.