Roditelji Tatina zona 12. listopada 2020.

Ovaj tata svaki tjedan pleše ispred bolnice kako bi razveselio bolesnog sina

Foto: Facebook/Cook Children’s Medical Center
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na društvenim mrežama objavljen je emotivni video na kojem otac pleše ispred bolnice u kojoj se njegov sin liječi od leukemije

Video je objavljen na Facebook stranici Medicinskog centar Cook Children's u Texasu, a velik broj komentatora bio je ganut gestom oca čiji se dječak Aiden liječi tamo od akutne limfocitne leukemije.

Kako piše Metro, Aiden je dijagnozu dobio na početku pandemije koronavirusa, zbog koje je bolnica morala ograničiti posjetitelje kako bi smanjila mogućnost zaraze djece čije je zdravlje ionako krhko. Kako su  zbog koronavirusa posjete su ograničene - samo jedan roditelj smije biti s djetetom, a u ovom slučaju s Aidenom je majka Lori. Ali, njegov otac Chuck ne odustaje od toga da uveseljava svog sina.

Možda te zanima... Nazire li se pobjeda nad dječjom leukemijom? Ugledni znanstvenik ima odgovor Vrtić

U pokušaju da izmami osmijeh na lice, Chucka se može vidjeti svaki tjedan kako ispod prozora, na bolničkom parkiralištu pokušava nasmijati svog sina 'blesavim plesom'. I unatoč svojoj bolesti, Aiden se čak pridružuje plesnim pokretima u svojoj bolesničkoj sobi, a majka Lori kaže da je to samo jedan od načina kako otac i sin održavaju svoju vezu kroz ovo teško razdoblje.

Video je objavila bolnica na svom Facebooku profilu: "Bez obzira na ograničene posjete, svaki utorak kada Aiden ide na terapiju, njegov otac pleše ispred bolnice kako bi ga razveselio. Kakve genijalne pokrete ima!" 

Video je brzo postao viralan, a ljudi nisu mogli suzdržati suze ni lijepe riječi. "Kakav predivan trenutak oca i sina", komentirala je jedna osoba, a druga je rekla da Chuck odlično obavlja posao oca i da Aiden nikada neće zaboraviti ove trenutke. 

Možda te zanima... Svaki muškarac može biti otac, ali samo neki mogu biti tata Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.