Roditelji Zanimljivosti 29. travnja 2021.

Svi na izlet: Posjetite Plitvička jezera po upola jeftinijim cijenama

Foto: Borna Filić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskusite početak proljetne čarolije u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz cijene ulaznica od 80,00 kn za odraslu osobu te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Nacionalni park Plitvička jezera je prekrasno doživjeti u svakom godišnjem dobu, a posebno u proljeće kada se budi priroda. Ovo je idealno vrijeme za posjet Plitvicama. Svakako treba istaknuti kako će svi posjetitelji moći povoljno uživati u proljetnoj čaroliji Parka kroz mjesec svibanj.

Odrasli tako mogu kupiti ulaznicu već za 80 kuna, studenti za 50, djeca od 7 - 18 godina za 35 kuna, a djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz.

Smanjene su i dvodnevne cijene ulaznica pa će tako odrasli za dvodnevnu kartu platiti 120 kuna, umjesto 450, a studenti 70 umjesto 310 kuna, koliko inače za njih stoji dvodnevna karta u špici sezone.

Dvodnevnu kartu za djecu od 7 - 18 godina platit ćete 60, umjesto 170 kuna.

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Foto: Borna Filić/PIXSELL

Treba imati na umu da je nošenje maski u panoramskim vozilima i zatvorenim prostorima obavezno, a kapaciteti brodova i vlakova smanjeni su na 40% zbog pandemije koronavirusa. 

Radno vrijeme parka je od 8 do 17 sati. Što vas sve ovdje očekuje pronađite na službenim internetskim stranicama Plitvičkih jezera.

Svojom iznimnom prirodnom ljepotom Plitvička jezera su oduvijek privlačila zaljubljenike u prirodu. 8. travnja 1949. proglašena su prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera 26. listopada 1979. upisana i na UNESCO-ovu Listu svjetske baštine.

Možda te zanima... Život s bebom: Možete li na cjelodnevni izlet? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.