Trudnoća Porođaj 13. srpnja 2019.

Trostruko slavlje: Sestre rodile istog dana, na tatin rođendan

Foto: Facebook/Mercy Medical Center
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovu obitelj čeka puno veselja jer novorođene sestrične slavit će rođendan na isti dan kao i njihov djed

Sestre blizanke Simone i Shari Cumberbatch rodile su na isti dan u Mercy Medical Centru u New Yorku, a taj dan, 3. srpnja, bio je i rođendan njihovog oca, tj. novopečenog djeda. 

Možda te zanima... Baby boom u pedijatrijskoj bolnici: 5 trudnica u isto vrijeme Trudnoća

Bolnica Mercy Medical Center podijelila je na Facebook preslatku fotografiju na kojoj sestre slave rođenje djece, kao i rođendan svog oca Elma Cumberbatcha.

Simone je imala dogovoreni carski rez na tatin rođendan, ali cijelu obitelj iznenadila je Shari koja je dobila trudove tog istog dana. Njezin termin bio je tek krajem mjeseca.

Bebe sestrične Liberty i Hailey porodio je isti liječnik u razmaku od četiri i pol sata, javlja CBS New York. "Sad su kao blizanke, bit će jako bliske", rekla je mama Shari. 

Blizanke Jalynee Crawford i Janelle Leopoldo prošle godine su rodile dječake na isti dan u istoj bolnici. "Ova čuda od dječaka bit će najbolji prijatelji zauvijek", rekla je jedna od mama.

Trudnoća je posebno vrijeme u životu žene, a još je ljepše kad je možeš dijeliti s rođakinjom ili prijateljicom ili možda s kolegicom s posla.

Možda te zanima... Zašto su prijateljice često trudne u isto vrijeme? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.