Vrtić 23. srpnja 2021.

Mama je ponosno pokazala užinu kćeri. Jedna stvar je mnoge uznemirila...

Foto: Guliver ; Jedan detalj na fotografiji užine uznemirio je roditelje na društvenim mrežama.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedan detalj na fotografiji užine uznemirio je roditelje na društvenim mrežama.

Priprema užine za djecu posljednje je što radimo svaku večer prije nego što se srušimo, premorene na trosjed. No, nakon što je kćeri pripremila, kako kaže, savršeno uravnotežen obrok za sljedeći dan, jedna ga je mama s ponosom pokazala na društvenim mrežama. Iako je očekivala same pohvale, fotografija užine izazvala je lavinu reakcija i to samo zbog jednog detalja.

Objavljujući u Facebook grupi Lunchbox Ideas Australia, mama se nadala da će fotografijom užine inspirirati ostale roditelje. Napisala je: "Kutija za ručak za roditelje koji su uvijek u žurbi. Je li lijepa? Ne. Je li upakirana? Da. Izgleda li ovo kreativno? Ne. Je li ovo prihvatljiv ručak? Je. Integralni kruh, jogurt, voće, konzerva kukuruza i ugljikohidrati", napisala je.

 | Author: facebook Foto: facebook

No, konzerva kukuruza mnogima je upala u oko i potaknula korisnike da upozore mamu na opasnost konzerve, posebno za malu djecu.

"Porezotine od konzervi su duboke i jako bolne", napisala je jedna osoba. "Možda bi bilo dobro da kukuruz spremite u plastičnu posudicu. Dijete se može ozlijediti",  napisala je druga.

"Ova konzerva je opasna. Osobno ne bih dala djetetu da samo njome rukuje", upozorila je jedna mama. Mama je pojasnila zašto smatra da taj detalj ne bi trebao nikoga uznemiravati. "Moja kći ima skoro 10 godina i sposobna je sama otvoriti konzervu i njome rukovati", poručila je.

Možda te zanima... Kako zabaviti djecu tijekom nabavke? Jedna mama ima odličnu ideju! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.