Roditelji 20. srpnja 2021.

Kako zabaviti djecu tijekom nabavke? Jedna mama ima odličnu ideju!

Foto: Shutterstock ; Ponekad pokušaj odlaska u trgovinu s hranom s mališanima izgleda kao nemoguća misija.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna je domišljata mama osmislila genijalan način koji zabavlja djecu tijekom kupovine.

Ponekad pokušaj odlaska u trgovinu s hranom s mališanima izgleda kao nemoguća misija. Ako i tvoji klinci "umiru od dosade" svaki put kada odlazite u trgovinu, imamo dobru vijest! 

Jedna je mama na svom Instagram profilu podijelila kreativan i  jednostavan trik koji će navesti djecu da ostanu mirna dok ti kupuješ, a osim što će ti pomoći da u miru obaviš kupovinu, igra je i višestruko korisna za djecu. Naime, autorica videozapisa objašnjava da je upravo ova igra odličan alat za učenje, a djeci pomaže učiti o bojama, podudaranju predmeta i govoru.

Kate je video objavila na svom Instagram profilu The Bast Family na kojem dijeli mnoštvo zanimljivih savjeta i aktivnosti za djecu. U videozapisu se prikazuje nevjerojatno brz i pristupačan način zabave djece. Sve što trebaš napraviti jest fotografirati ili isprintati namirnice koje obično kupujete u supermarketu. Zatim isprintaj fotografije iste veličine na papir A4 formata te izreži sličice. Detaljno objašnjenje možeš pogledati u videu.

Kartice možete ponijeti sa sobom svaki put kad idete u kupovinu i dati ih djetetu kako bi ti moglo pomoći u odabiru namirnica s kartica. Kate je ispod videozapisa poručila: "Nadam se da ćete uživati ​​u ovoj igri jednako kao i mi."

Video je ubrzo postao viralan te je prikupio više od 60 tisuća lajkova. Mnogi su u komentarima podijelili svoje oduševljenje ovom idejom.  Jedan je korisnik napisao: "Odlična ideja, već smo ju isprobali. Moja djeca vole 'pomagati' u trgovini." Još jedna korisnica napisala je da bi voljela da je pogledala video prije kupovine sa svojom djecom: "Doslovno sam to trebala vidjeti prije 5 dana! Uvijek imaš najbolje savjete, Kate."

Mi ćemo ju svakako isprobati, a ti?

Možda te zanima... Mama je pokazala kako je izgledala prvog i posljednjeg dana dojenja Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.