vježbanje u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamara

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    drage mamice da li ste vježbale u trudnoći?ako da, do kojeg tjedna? mislite li da vježbanje pomaže kod poroda?

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Ja sam vježbala u trudnoći, i to od trećeg mjeseca trudnoće pa do skoro do poroda. Super mi je to vježbanje, fizički sam se odlično osjećala a i upoznala sam puno trudnica i izmjenjivale smo razna iskustva. Vježbanje mi je pomagalo u trudnoći, pogotovo pred kraj kada su me leđa rasturala no nisam sigurna da mi je pomoglo kod poroda. Ne znam, možda bi mi porod bio teži da nisam vježbala…

  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Ja sam kratko vježbala, ustvari dosta kasno sam krenula na vježbanje, mislim negdje oko 6 mjeseca trudnoće i pred kraj mi se više nije dalo ići, centar u koji sam išla bio mi je dosta daleko a samo vježbanje je stvarno bilo super.

  • Avatar iva222

    iva222

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Ja bi svima preporučila vježbanje! I pritom ne morate izdvajati lovu za neke sate vježbanja za trudnice. 
    Ja svaki dan radim yogu (ima brdo filmića yoge za trudnice na netu) i plivam u moru, i to planiram nastaviti dok god budem bila sposobna.
    Inače sam zimski kupač, pa pretpostavljam da će i plivanje još potrajati :P

  • Avatar Lilica

    Lilica

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    ja planiram poceti s vjezbanjem sto prije. uz sve financijske obaveze nemam jos i za trudnicke programe, no potrazit cu nesto dobro na internetu i svakodnevno vjezbati sa svojom bebom 

  • Mashimaro5

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Drage trudnice i mame, zanima me znate li za neki fitnnes studio ili nešto slično na području Novog Zagreba u kojem se odvijaju pilates ili joga programi za trudnice?

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    ima u Sigetu, u Super Andriji, Medical Yoga Centar i koliko sam skuzila na stranici imaju program za trudnice…ja se planiram otici upisati, samo cekam petak i pregled jer za upis ti svi traze potvrdu od ginekologa da je sa trudnocom sve u redu
    Eto, mozda se i vidimo na yogi

  • Mashimaro5

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Hvala puno na odgovoru! 

  • Avatar Lilica

    Lilica

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    ja puno secem, a na vjezbanje nikako da se prisilim no mislim da je i ovo dovoljno 

  • Avatar Jojo5

    Jojo5

    Broj poruka: 564

    Prijavi adminu

    Ja nisam podbornik vježbanja u trudnoći.
    Negdje sam već spomenula da od početka trudnoće me nešto steže, stišće, grči i sada da još hopsam okolo s trbuhom. Što mi trudnoća ide dalje to sam uvjerenija da mi ni čučnjevi ni jača naprezanja ne pomažu da trudnoću iznesem do kraja.
    Malo se istegnem , protegnem, prošetam pola sata na zraku i dosta mi je moram sjesti ,a i dok dođem do svoga tećeg kata pješice, svaki dan, bar dva puta, dosta hvala i molim.
    Usput sam čula priče cura koje su vježbale pa su morale na čuvanje trudnoće, pa mi je sestrična rodila mjesec i pol dana ranije…
    Bila sam entuzijastična u početku pa sam gledala sve moguće vježbe što žene izvode i mislim da je to pretjerano.poslije poroda može ali u trudnoći se saginjati uz neku šipku i dizati utege eto ja nisam za to.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.